Köfteci Yusuf'ta domuz eti iddiasının ardından "Alo Fetva Hattı" kilitlendi

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 12.10.2024 - 10:20, Güncelleme: 12.10.2024 - 10:20 1305 kez okundu.
 

Köfteci Yusuf'ta domuz eti iddiasının ardından "Alo Fetva Hattı" kilitlendi

Köfteci Yusuf markasında domuz eti tespit edilmesinin yankıları sürerken, restoran müşterileri ne yapacaklarını şaşırdı.
Skandalın ardından vatandaşlar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın telefonlarını kilitleyerek aynı soruyu soruyor: “Köfteci Yusuf'ta yediğimiz yemek domuz etiyse günahı var mı?” Gıda sektöründeki bu şok edici olay, ülkede büyük ses getirdi ve birçok kişinin tepkisini topladı. Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti bulunduğunun açıklanmasıyla birlikte, özellikle Alo Fetva hattına olan yoğun talep dikkat çekti. Vatandaşların en çok sorduğu sorular arasında, "Domuz eti bilmeden yemenin günahı var mı?" yer aldı. Uzmanlar, soruya şu yanıtı verdi: “Bilmeden domuz eti yemenin dini açıdan günahı yoktur. Ancak bilmeden de olsa Allah'tan af dilemek gerekir.”  
Köfteci Yusuf markasında domuz eti tespit edilmesinin yankıları sürerken, restoran müşterileri ne yapacaklarını şaşırdı.

Skandalın ardından vatandaşlar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın telefonlarını kilitleyerek aynı soruyu soruyor: “Köfteci Yusuf'ta yediğimiz yemek domuz etiyse günahı var mı?”

Gıda sektöründeki bu şok edici olay, ülkede büyük ses getirdi ve birçok kişinin tepkisini topladı. Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti bulunduğunun açıklanmasıyla birlikte, özellikle Alo Fetva hattına olan yoğun talep dikkat çekti. Vatandaşların en çok sorduğu sorular arasında, "Domuz eti bilmeden yemenin günahı var mı?" yer aldı.

Uzmanlar, soruya şu yanıtı verdi: “Bilmeden domuz eti yemenin dini açıdan günahı yoktur. Ancak bilmeden de olsa Allah'tan af dilemek gerekir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.