Giresun Milletvekili'nden şaşırtan açıklama: 'İnşallah ölmezler!'

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 14.10.2024 - 17:58, Güncelleme: 14.10.2024 - 21:08 3721 kez okundu.
 

Giresun Milletvekili'nden şaşırtan açıklama: 'İnşallah ölmezler!'

Giresun Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sorunların çözüme ermesi için ek bina yapılacağını kaydeden Milletvekili Temür...
Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın ek bina yapılana kadar Giresun’da hastaların ölebileceğini söylemesi üzerine şaşırtıcı bir cevap verdi; AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür'e basın toplantısında Giresun Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil polikliniğinde yaşanan sorunlarını dile getiren Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, ek bina yapılması ile sorunların çözüleceği yanıtını aldı. Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde insanların sedye üzerinde tedavi görmesi ile alakalı sorunların görülmezden geldiğini kaydeden Yazı İşleri Müdürümüz Yıldız, ‘Eğitim Araştırma Hastanesinde ki sorunlara kimse kulak vermeyecek mi?’ diye sordu. Bunun yatak sıkıntısı olduğunu dile getiren Milletvekili Temür, “Orada ki kalite ayrı bir konu, bununla alakalı da biz zaten önceki Bakanımız sayın Fahrettin beye konuyu ilettik. 250 yataklı yeni bir ek bina talebimiz var. Yeri gelip baktılar. Sağlık Bakanlığı ekipleri gelip hem Göğüs Hastanesi'ni hem İlhan Özdemir’i hem de Eğitim Araştırma Hastanesinin yanında ki yeri baktılar, onayladılar. Bundan sonrası inşallah bakanımız Giresun'a gelecek Sağlık Bakanımız” dedi. Bunun üzerine ek binalar yapılana kadar birçok hastanın ölebileceğini ifade eden Yıldız’a Milletvekili Temür, ‘İnşallah ölmezler’ diyerek şaşırtıcı bir cevap verdi. Temür açıklamasının devamında; “Biz bunun için İlhan Özdemir Hastanesi faaliyete geçirdik. İki katı boştu orayı şuan tadil ve imar ediyoruz. Tüm poliklinikleri elden geçirdik, acili elden geçirdik, oranın sıkıntısını burayla çözmeye çalışıyoruz yeni binalar yapılana kadar” ifadelerini kullandı.  
Giresun Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sorunların çözüme ermesi için ek bina yapılacağını kaydeden Milletvekili Temür...

Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın ek bina yapılana kadar Giresun’da hastaların ölebileceğini söylemesi üzerine şaşırtıcı bir cevap verdi; AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür'e basın toplantısında Giresun Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil polikliniğinde yaşanan sorunlarını dile getiren Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, ek bina yapılması ile sorunların çözüleceği yanıtını aldı.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde insanların sedye üzerinde tedavi görmesi ile alakalı sorunların görülmezden geldiğini kaydeden Yazı İşleri Müdürümüz Yıldız, ‘Eğitim Araştırma Hastanesinde ki sorunlara kimse kulak vermeyecek mi?’ diye sordu.

Bunun yatak sıkıntısı olduğunu dile getiren Milletvekili Temür, “Orada ki kalite ayrı bir konu, bununla alakalı da biz zaten önceki Bakanımız sayın Fahrettin beye konuyu ilettik. 250 yataklı yeni bir ek bina talebimiz var. Yeri gelip baktılar. Sağlık Bakanlığı ekipleri gelip hem Göğüs Hastanesi'ni hem İlhan Özdemir’i hem de Eğitim Araştırma Hastanesinin yanında ki yeri baktılar, onayladılar. Bundan sonrası inşallah bakanımız Giresun'a gelecek Sağlık Bakanımız” dedi.

Bunun üzerine ek binalar yapılana kadar birçok hastanın ölebileceğini ifade eden Yıldız’a Milletvekili Temür, ‘İnşallah ölmezler’ diyerek şaşırtıcı bir cevap verdi.

Temür açıklamasının devamında; “Biz bunun için İlhan Özdemir Hastanesi faaliyete geçirdik. İki katı boştu orayı şuan tadil ve imar ediyoruz. Tüm poliklinikleri elden geçirdik, acili elden geçirdik, oranın sıkıntısını burayla çözmeye çalışıyoruz yeni binalar yapılana kadar” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Hasibe
(14.10.2024 22:08 - #75484)
Hastanelere girmeyen o insanların halini anlayamaz tabii.. Hastaneler keyiften gidilen yerler de değil. Böylesi temel bir ihtiyaca verilen yanıt bu olamaz ya.. Seçim zamanı vatandaştan oy istersiniz İnşallah..
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.