Kaymakam ve Başkan, muhtarlarla bir araya geldi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 17.10.2024 - 17:52, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:58 2434 kez okundu.
 

Kaymakam ve Başkan, muhtarlarla bir araya geldi

Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede bulunan köy ve mahalle muhtarları için kahvaltı programı düzenledi.
Programa, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Türkmen, Sefine Henden Peker, Bulancak Belediye Başkan Yardımcıları İdris Çiçek ve Reşat Nuri Özdemir, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi ve bazı daire amirleri de katıldı. Etkinlikte, köy ve mahalle muhtarlarının çoğu yer alırken, Kaymakam Ünal Koç, muhtarlık görevinin devlet ile millet arasında bir köprü olduğunu vurguladı. Koç, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın birçok sorununu çözmekte önemli rol oynuyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise organizasyonun kaymakamlık ve belediye işbirliğiyle gerçekleştiğini belirterek, “Muhtarlarımızla bir araya geldik, sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini değerlendirdik. Muhtarlarımız, yerel yönetimlerin temel taşlarıdır. Kendilerine emekleri ve katkıları için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede bulunan köy ve mahalle muhtarları için kahvaltı programı düzenledi.

Programa, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Türkmen, Sefine Henden Peker, Bulancak Belediye Başkan Yardımcıları İdris Çiçek ve Reşat Nuri Özdemir, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi ve bazı daire amirleri de katıldı.

Etkinlikte, köy ve mahalle muhtarlarının çoğu yer alırken, Kaymakam Ünal Koç, muhtarlık görevinin devlet ile millet arasında bir köprü olduğunu vurguladı. Koç, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın birçok sorununu çözmekte önemli rol oynuyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise organizasyonun kaymakamlık ve belediye işbirliğiyle gerçekleştiğini belirterek, “Muhtarlarımızla bir araya geldik, sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini değerlendirdik. Muhtarlarımız, yerel yönetimlerin temel taşlarıdır. Kendilerine emekleri ve katkıları için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.