Vatan şehitleri ve emanetlerini asla unutmadılar

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 18.10.2024 - 09:47, Güncelleme: 18.10.2024 - 09:47 755 kez okundu.
 

Vatan şehitleri ve emanetlerini asla unutmadılar

Vatan İçin Canlarını Feda Eden Aziz Şehitlerimizin Aileleri, Her Zaman Başımızın Tacıdır.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, eşi Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü  Turgut Coşkun ve eşi  Ayşe Coşkun ile birlikte, Gaziantep ilinde hain teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehadete eren Kahraman Polisimiz Mehmet Bilir’in emaneti  eşi  Hatice Bilir’i Akhisar ilçesindeki ikametinde ziyaret ettiler. Ziyarette şehidimizin anıları ve çalışmaları yad edildi ve dualar edildi. Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş, güzel vatanımız için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi daima şükran ve minnetle yad ettiklerini geride bıraktıkları emanetleri asla yalnız bırakmadıklarını söyledi. Şehidimizin ruhu şâd olsun…
Vatan İçin Canlarını Feda Eden Aziz Şehitlerimizin Aileleri, Her Zaman Başımızın Tacıdır.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, eşi Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü  Turgut Coşkun ve eşi  Ayşe Coşkun ile birlikte, Gaziantep ilinde hain teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehadete eren Kahraman Polisimiz Mehmet Bilir’in emaneti  eşi  Hatice Bilir’i Akhisar ilçesindeki ikametinde ziyaret ettiler.

Ziyarette şehidimizin anıları ve çalışmaları yad edildi ve dualar edildi. Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş, güzel vatanımız için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi daima şükran ve minnetle yad ettiklerini geride bıraktıkları emanetleri asla yalnız bırakmadıklarını söyledi. Şehidimizin ruhu şâd olsun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.