Bulancak İmam Hatip Ortaokulu'ndan köy okullarına jest!

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 18.10.2024 - 10:16, Güncelleme: 18.10.2024 - 10:31 1197 kez okundu.
 

Bulancak İmam Hatip Ortaokulu'ndan köy okullarına jest!

Bulancak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Sosyal Bilgiler öğretmenleri Erkan Güler, Arife Aksu, Tuncay Kumaş önderliğinde...
Okulun 5.Sınıflar Sosyal Bilgiler derslerinde Sosyal Sorumluluk Projesi olarak öğrencilerle belirlenen köy okullarına ve öğrencilerine yardım kampanyası etkinliği düzenlediler. Okul Müdürü Dursun Ergüney; “Etkinlik kapsamında tanıtıcı broşür hazırlama; resim yapma; bağış kumbarası; diğer sınıfları bilgilendirme ve farkındalık oluşturma; yardımseverlik gibi değerleri kazanma; pano düzenleme; okul sitesi ile dijital bilgilendirme ve farkındalık oluşturma gibi faaliyetleri gerçekleştiren öğrencilerimize ve destek olan velilerimize öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz” dedi.  
Bulancak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Sosyal Bilgiler öğretmenleri Erkan Güler, Arife Aksu, Tuncay Kumaş önderliğinde...

Okulun 5.Sınıflar Sosyal Bilgiler derslerinde Sosyal Sorumluluk Projesi olarak öğrencilerle belirlenen köy okullarına ve öğrencilerine yardım kampanyası etkinliği düzenlediler.

Okul Müdürü Dursun Ergüney; “Etkinlik kapsamında tanıtıcı broşür hazırlama; resim yapma; bağış kumbarası; diğer sınıfları bilgilendirme ve farkındalık oluşturma; yardımseverlik gibi değerleri kazanma; pano düzenleme; okul sitesi ile dijital bilgilendirme ve farkındalık oluşturma gibi faaliyetleri gerçekleştiren öğrencilerimize ve destek olan velilerimize öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.