Ordu Üniversitesi Öğrencisinden Yardım Çığlığı! "Lütfen Sesimi Duyun"

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.10.2024 - 12:47, Güncelleme: 19.10.2024 - 12:47 5154 kez okundu.
 

Ordu Üniversitesi Öğrencisinden Yardım Çığlığı! "Lütfen Sesimi Duyun"

Ordu Üniversitesi'nde okuyan Fatma K., sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile hayatının kabusa döndüğünü ve başına gelen korkunç olayları anlattı.
19 yaşındaki Genç kız, bayıltılarak kaçırıldığını, ardından tecavüze uğradığını ve bu durumu belgeleyen videolarla şantaja maruz kaldığını ifade etti. Videoda, yaşadığı dehşeti ağlayarak anlatan F.K., özellikle çıplak fotoğrafları ve videolarıyla tehdit edildiğini belirtti. İki kız ve iki erkek arkadaşıyla İstanbul'da katıldıkları bir gezide tuzağa düşürüldüğünü vurgulayan genç kız, tecavüz anlarının kaydedildiğini ve bu görüntülerle sürekli olarak tehdit edildiğini söyledi. Bir yıl boyunca yaşadığı travma nedeniyle sessiz kaldığını belirten F.K., ailesine zarar verileceği tehdidiyle susturulduğunu açıkladı. Aynı zamanda, kimlik bilgileriyle dolandırıcılık yapıldığını ve haksız yere ceza almaktan korktuğunu dile getiren genç kız, yetkililerden yardım talep etti. F.K.'nın cesurca paylaştığı bu video, kamuoyunun dikkatini çekti ve cinsel şiddet ve şantaj konularında farkındalık yaratmaya yönelik bir çağrı niteliği taşıdı. Yetkililerin bu tür olaylarla mücadele etmesi ve mağdurların korunması gerektiği bir kez daha ortaya kondu.  
Ordu Üniversitesi'nde okuyan Fatma K., sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile hayatının kabusa döndüğünü ve başına gelen korkunç olayları anlattı.

19 yaşındaki Genç kız, bayıltılarak kaçırıldığını, ardından tecavüze uğradığını ve bu durumu belgeleyen videolarla şantaja maruz kaldığını ifade etti.

Videoda, yaşadığı dehşeti ağlayarak anlatan F.K., özellikle çıplak fotoğrafları ve videolarıyla tehdit edildiğini belirtti. İki kız ve iki erkek arkadaşıyla İstanbul'da katıldıkları bir gezide tuzağa düşürüldüğünü vurgulayan genç kız, tecavüz anlarının kaydedildiğini ve bu görüntülerle sürekli olarak tehdit edildiğini söyledi.

Bir yıl boyunca yaşadığı travma nedeniyle sessiz kaldığını belirten F.K., ailesine zarar verileceği tehdidiyle susturulduğunu açıkladı. Aynı zamanda, kimlik bilgileriyle dolandırıcılık yapıldığını ve haksız yere ceza almaktan korktuğunu dile getiren genç kız, yetkililerden yardım talep etti.

F.K.'nın cesurca paylaştığı bu video, kamuoyunun dikkatini çekti ve cinsel şiddet ve şantaj konularında farkındalık yaratmaya yönelik bir çağrı niteliği taşıdı. Yetkililerin bu tür olaylarla mücadele etmesi ve mağdurların korunması gerektiği bir kez daha ortaya kondu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.