Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Bulancak Standını Ziyaret Etti

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 20.10.2024 - 14:08, Güncelleme: 20.10.2024 - 14:18 1988 kez okundu.
 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Bulancak Standını Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, değerli hemşehrimiz Mehmet Fatih Kacır, Giresun Tanıtım Günleri kapsamında Bulancak Belediyesi’nin standını ziyaret etti.
Giresun’un kültürünü en iyi şekilde yansıtan stant, memleket havasını İstanbul’a taşıyarak ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Sayın Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı standımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Memleket havasında, samimi bir sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyarette, Giresun’un dayanışma ve birlik ruhu bir kez daha hissedildi. Bu nazik ziyaretin anısına, kendisine Bulancaksporumuzun forması ve yöremizin en değerli ürünü olan fındıklarımız hediye edildi. Bakan Kacır, standın Giresun’un kültürel zenginliklerini ve misafirperverliğini başarıyla yansıttığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Giresun Tanıtım Günleri kapsamında, Bulancak Belediyesi olarak şehrimizin kültürünü, geleneklerini ve değerlerini en iyi şekilde tanıtmaktan gurur duyuyoruz.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı, değerli hemşehrimiz Mehmet Fatih Kacır, Giresun Tanıtım Günleri kapsamında Bulancak Belediyesi’nin standını ziyaret etti.

Giresun’un kültürünü en iyi şekilde yansıtan stant, memleket havasını İstanbul’a taşıyarak ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.


Sayın Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı standımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Memleket havasında, samimi bir sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyarette, Giresun’un dayanışma ve birlik ruhu bir kez daha hissedildi. Bu nazik ziyaretin anısına, kendisine Bulancaksporumuzun forması ve yöremizin en değerli ürünü olan fındıklarımız hediye edildi.


Bakan Kacır, standın Giresun’un kültürel zenginliklerini ve misafirperverliğini başarıyla yansıttığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.


Giresun Tanıtım Günleri kapsamında, Bulancak Belediyesi olarak şehrimizin kültürünü, geleneklerini ve değerlerini en iyi şekilde tanıtmaktan gurur duyuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.