Bulancak’ta veliler, toplantıda bir araya geldi

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 21.10.2024 - 17:26, Güncelleme: 21.10.2024 - 17:30 1162 kez okundu.
 

Bulancak’ta veliler, toplantıda bir araya geldi

Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf velilerine yönelik veli toplantısı toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl tarafından okul hakkında genel bilgiler verildi. Okul Rehber öğretmeni Seda Karataş Ortaöğretim Kurumlar Yönetmeliği Sınıf geçme yönetmeliği, devam devamsızlık, verimli ders çalışma yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Alan şefi Necmettin Çavuş tarafından denizcilik mesleği ve bu mesleğin geleceği hakkında sunum yapıldı. 9.sınıf rehber öğretmenleri okul ve sınıf kuralları hakkında bilgiler verdiler. Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl, “Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz”  
Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf velilerine yönelik veli toplantısı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl tarafından okul hakkında genel bilgiler verildi. Okul Rehber öğretmeni Seda Karataş Ortaöğretim Kurumlar Yönetmeliği Sınıf geçme yönetmeliği, devam devamsızlık, verimli ders çalışma yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Alan şefi Necmettin Çavuş tarafından denizcilik mesleği ve bu mesleğin geleceği hakkında sunum yapıldı.

9.sınıf rehber öğretmenleri okul ve sınıf kuralları hakkında bilgiler verdiler.

Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl, “Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.