Bulancak’ta Hünkar Pilavcısı açıldı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 21.10.2024 - 17:42, Güncelleme: 21.10.2024 - 17:48 2177 kez okundu.
 

Bulancak’ta Hünkar Pilavcısı açıldı

Hünkâr Lokantası Bulancak’ta Engin Şenol ile oğulları Hüseyin Can Şenol ve Doğuş Şenol ile yoluna devam ediyor.
Bulancak Vakıfbank çevresinde yeni hizmete açılan modern mekânın lezzetleri ise gelenekselliğinden taviz vermiyor. Hünkar Pilavcısı yeni bir mekanı ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Lezzetler hala klasik Osmanlı saray mutfağından ilham alınarak hazırlanan lezzetlerin yer aldığı menüsünü koruyan Hünkâr Pilavcısı, kendine has sunumunu sevenleri için Bulancak’ta  esnaf lokantası konseptinde servis veriyor. Modern bir şekilde yapılan mekâna ilgi her geçen gün artıyor. İşletme sahibi Engin Şenol, “Hünkâr geçmişini günümüze taşımayı hedefleyerek başladığımız tasarım projesinde, eski doku ve tadı yaşatmak amacıyla mekânın ikonik ögelerini doğal malzemelerle harmanladık” dedi. ‘Menümüzde, çorba, tavuk pilav, nohut pilav, ciğer pilav, tavuk-ciğer pilav en çok tercih edilen ve imza lezzetlerimizden’ diyen Şenol, bu lezzetlerin yapımından sunumuna kadar, çalışan 4 kişilik bir ekip tarafından hazırlandığını söyledi. Aynı anda 18 kişinin ağırlanabildiği mekâna methini duyan gençler ve her yaşta insanlar oldukça fazla ilgi gösterirken, ‘Hünkar Pilavı’ ismini eski Osmanlı pilavından alıyor.
Hünkâr Lokantası Bulancak’ta Engin Şenol ile oğulları Hüseyin Can Şenol ve Doğuş Şenol ile yoluna devam ediyor.

Bulancak Vakıfbank çevresinde yeni hizmete açılan modern mekânın lezzetleri ise gelenekselliğinden taviz vermiyor. Hünkar Pilavcısı yeni bir mekanı ile misafirlerini ağırlamaya başladı.

Lezzetler hala klasik Osmanlı saray mutfağından ilham alınarak hazırlanan lezzetlerin yer aldığı menüsünü koruyan Hünkâr Pilavcısı, kendine has sunumunu sevenleri için Bulancak’ta  esnaf lokantası konseptinde servis veriyor.

Modern bir şekilde yapılan mekâna ilgi her geçen gün artıyor.

İşletme sahibi Engin Şenol, “Hünkâr geçmişini günümüze taşımayı hedefleyerek başladığımız tasarım projesinde, eski doku ve tadı yaşatmak amacıyla mekânın ikonik ögelerini doğal malzemelerle harmanladık” dedi.

‘Menümüzde, çorba, tavuk pilav, nohut pilav, ciğer pilav, tavuk-ciğer pilav en çok tercih edilen ve imza lezzetlerimizden’ diyen Şenol, bu lezzetlerin yapımından sunumuna kadar, çalışan 4 kişilik bir ekip tarafından hazırlandığını söyledi.

Aynı anda 18 kişinin ağırlanabildiği mekâna methini duyan gençler ve her yaşta insanlar oldukça fazla ilgi gösterirken, ‘Hünkar Pilavı’ ismini eski Osmanlı pilavından alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.