Kayadibi Köyü'nde manzara tepesine 5 metrelik Türk bayrağı dikildi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 21.10.2024 - 17:49, Güncelleme: 21.10.2024 - 17:55 1673 kez okundu.
 

Kayadibi Köyü'nde manzara tepesine 5 metrelik Türk bayrağı dikildi

Bulancak Kayadibi Köyü, tarihi bir anıya tanıklık etti.
Kayadibi Köyü Muhtarı Olcay Ayvaz, köyde bulunan Manzara Tepesi'ne 5 metrelik dev bayrak direği yaptırdıklarını ve Türk Bayrağı'nı göndere çektiklerini duyurdu. 31 Mart’ta muhtarlığa seçilen Muhtar Olcay Ayvaz, emekli Okul Müdürü Zeki Kırveli ve köy sakinleri Selahattin Kaya, Yaşar Ayvaz, Nuh Ayvaz, Mehmet Ayvaz, Yılmaz Ayvaz, Zafer Ayvaz, İsmail Uğurlu, Sayit Uğurlu ve Orhan Ayvaz’ın katkılarıyla bu anlamlı projeyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Muhtar Olcay Ayvaz yaptığı açıklamada, “Kayadibi Köyü Manzara Tepesi'nde 5 metre uzunluğundaki Türk Bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. Bu hizmete destek veren ve maddi katkılarını esirgemeyen köylülerimize teşekkür ediyorum" dedi. Kayadibi Köyü sakinleri, bayrağın dikilmesi sonrasında topluca hatıra fotoğrafı çektirerek bu anlamlı anı ölümsüzleştirdi. Manzara Tepesi’nden dalgalanan Türk Bayrağı, hem köy halkı hem de çevre köyler tarafından gururla karşılandı.
Bulancak Kayadibi Köyü, tarihi bir anıya tanıklık etti.

Kayadibi Köyü Muhtarı Olcay Ayvaz, köyde bulunan Manzara Tepesi'ne 5 metrelik dev bayrak direği yaptırdıklarını ve Türk Bayrağı'nı göndere çektiklerini duyurdu.

31 Mart’ta muhtarlığa seçilen Muhtar Olcay Ayvaz, emekli Okul Müdürü Zeki Kırveli ve köy sakinleri Selahattin Kaya, Yaşar Ayvaz, Nuh Ayvaz, Mehmet Ayvaz, Yılmaz Ayvaz, Zafer Ayvaz, İsmail Uğurlu, Sayit Uğurlu ve Orhan Ayvaz’ın katkılarıyla bu anlamlı projeyi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Muhtar Olcay Ayvaz yaptığı açıklamada, “ Kayadibi Köyü Manzara Tepesi'nde 5 metre uzunluğundaki Türk Bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. Bu hizmete destek veren ve maddi katkılarını esirgemeyen köylülerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kayadibi Köyü sakinleri, bayrağın dikilmesi sonrasında topluca hatıra fotoğrafı çektirerek bu anlamlı anı ölümsüzleştirdi.

Manzara Tepesi’nden dalgalanan Türk Bayrağı, hem köy halkı hem de çevre köyler tarafından gururla karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.