Giresun Üniversitesi Korosu İlk Konserini Kapalı Gişe Gerçekleştirdi

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 25.10.2024 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2024 - 10:34 837 kez okundu.
 

Giresun Üniversitesi Korosu İlk Konserini Kapalı Gişe Gerçekleştirdi

Giresun Üniversitesi akademik ve idari personeli tarafından kurulan Giresun Üniversitesi Korosu, ilk konserini düzenledi.
Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda, Bestekâr Cihan Unat'ın şefliğinde gerçekleşen konserde, TRT Klarnet Sanatçısı Tanju Erol da konuk olarak yer aldı. Salonun tamamen dolduğu etkinlikte, koronun yanı sıra solo performanslar da izleyenleri büyüledi. Konser sonunda Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Emel Uzunoğlu, programa emeği geçenlere teşekkür belgeleri ve çiçek takdim etti. Konsere ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emel Uzunoğlu, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Seda Nur Atasoy, Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Alp Yalçın Tepe, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Türkmen, Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alptekin Tosun ve Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Reyhan Ayşen Wolff katılım sağladı.  
Giresun Üniversitesi akademik ve idari personeli tarafından kurulan Giresun Üniversitesi Korosu, ilk konserini düzenledi.

Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda, Bestekâr Cihan Unat'ın şefliğinde gerçekleşen konserde, TRT Klarnet Sanatçısı Tanju Erol da konuk olarak yer aldı. Salonun tamamen dolduğu etkinlikte, koronun yanı sıra solo performanslar da izleyenleri büyüledi.

Konser sonunda Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Emel Uzunoğlu, programa emeği geçenlere teşekkür belgeleri ve çiçek takdim etti. Konsere ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emel Uzunoğlu, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Seda Nur Atasoy, Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Alp Yalçın Tepe, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Türkmen, Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alptekin Tosun ve Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Reyhan Ayşen Wolff katılım sağladı.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.