Restoranda çıkan yangın söndürüldü

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 18.03.2025 - 10:32, Güncelleme: 18.03.2025 - 10:42 1903+ kez okundu.
 

Restoranda çıkan yangın söndürüldü

Bolu'nun Mengen ilçesinde bir restoranda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Merkeze bağlı Babahızır köyü Değirmenbükü mevkisinde bulunan Ü.B'ye ait turizm işletmesinin restoran bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Mengen, Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinden itfaiye ekipleriyle sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangına müdahale eden itfaiye erleri, alevleri ormanlık alana sıçramadan söndürdü. Kullanılmayan tesiste hasar oluştu.      
Bolu'nun Mengen ilçesinde bir restoranda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Merkeze bağlı Babahızır köyü Değirmenbükü mevkisinde bulunan Ü.B'ye ait turizm işletmesinin restoran bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine Mengen, Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinden itfaiye ekipleriyle sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede büyüyen yangına müdahale eden itfaiye erleri, alevleri ormanlık alana sıçramadan söndürdü.

Kullanılmayan tesiste hasar oluştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.