Emekliye ayrılan öğretmene duygusal veda: Gözyaşlarına hakim olamadı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2025 - 16:57, Güncelleme: 07.04.2025 - 16:58 5322 kez okundu.
 

Emekliye ayrılan öğretmene duygusal veda: Gözyaşlarına hakim olamadı

Samsun’da yaş haddinden emekliye ayrılan bir öğretmene yüzlerce öğrenci ve öğretmen arkadaşları sürpriz yaptı. Sürpriz karşısında emekliye ayrılan 47 yıllık öğretmen gözyaşlarını tutamazken, mesai arkadaşları ve öğrencileri de gözyaşı döktü.
Samsun Sakarya İlkokulunda 19 yıldır Sınıf Öğretmenliği yapan Ali Çalış’a meslek hayatının son gününde okul tarafından unutulmaz bir sürpriz yapıldı. Dersten çıkan öğretmen okulun koridoruna çıktığında yüzlerce öğrencisinin sıralandığını gördü. Alkışlar eşliğinde kalabalık öğrenciler arasından yürüyen öğretmen, unutulmaz bir an yaşadı. Mikrofonu eline alan Okul Müdürü Zekeriya Keskin, emekliye ayrılan meslektaşı için ’Hatıran Yeter’ isimli şarkıyı seslendirdi. Bu durum karşısında duygusal anlar yaşayan 65 yaşındaki öğretmen gözyaşlarını tutamadı. Öğrencileri ise öğretmenlerine çiçek takdim etti. Sürprizden dolayı öğrencilerine teşekkür eden Ali öğretmen, okula ve 47 yıllık mesleğine duygusal bir veda etti. Okul Müdürü Zekeriya Keskin, "Öğretmenimize özel bir uğurlama merasimi düzenledik. Verdiği emeklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Samsun’da yaş haddinden emekliye ayrılan bir öğretmene yüzlerce öğrenci ve öğretmen arkadaşları sürpriz yaptı. Sürpriz karşısında emekliye ayrılan 47 yıllık öğretmen gözyaşlarını tutamazken, mesai arkadaşları ve öğrencileri de gözyaşı döktü.

Samsun Sakarya İlkokulunda 19 yıldır Sınıf Öğretmenliği yapan Ali Çalış’a meslek hayatının son gününde okul tarafından unutulmaz bir sürpriz yapıldı. Dersten çıkan öğretmen okulun koridoruna çıktığında yüzlerce öğrencisinin sıralandığını gördü. Alkışlar eşliğinde kalabalık öğrenciler arasından yürüyen öğretmen, unutulmaz bir an yaşadı. Mikrofonu eline alan Okul Müdürü Zekeriya Keskin, emekliye ayrılan meslektaşı için ’Hatıran Yeter’ isimli şarkıyı seslendirdi. Bu durum karşısında duygusal anlar yaşayan 65 yaşındaki öğretmen gözyaşlarını tutamadı. Öğrencileri ise öğretmenlerine çiçek takdim etti. Sürprizden dolayı öğrencilerine teşekkür eden Ali öğretmen, okula ve 47 yıllık mesleğine duygusal bir veda etti.
Okul Müdürü Zekeriya Keskin, "Öğretmenimize özel bir uğurlama merasimi düzenledik. Verdiği emeklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.