Coşkulu kalabalık

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2011 - 22:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3143+ kez okundu.
 

Coşkulu kalabalık

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osman Ağa Meydanı'na düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığa seslendi
*Başbakan Erdoğan, mitingin ardından AK Parti milletvekili adayları Nurettin Canikli, Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve Şengül Şahin’i vatandaşlara takdim etti. *Mitinge merkez ilçe fazla ilgi göstermezken, diğer ilçe ve köylerden gelen araçlar, limanı tıka-basa doldurdu. Mitinge Ordu, Sivas, Rize, Gümüşhane, Trabzon ve Erzurum'dan gelen partililer de katıldı.    AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osman Ağa Meydanı'na düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan Ordu-Giresun Havaalanı'nın (OR-Gİ Havaalanı) temelinin bu yıl içinde atılacağını, Giresun'u Erzincan ve Sivas'a bağlayacak Eğribel Tüneli'nin de ihale aşamasında olduğunu söyledi.Yoğun güvenlik önlemi altında gerçekleşen miting alanının etrafındaki binalarda keskin nişancılar konuçlandırılırken, alan helikopterle kontrol altında tutuldu. HAVAALANI İNŞAATI BAŞLAYACAK Giresun ve bölge ile ilgili konularda konuşmasını sürdüren Başbakan Erdoğan, ambulans, diyaliz makinesi ve derslik sayılarını saydıktan şunları söyledi: "Biraz gecikme yaşansa da OR-Gİ Havaalanı'nın bu yıl içerisinde temeli atılacaktır. OR-Gİ Havaalanı, 4 Mart tarihinde ihaleye çıkarıldı ve 7 firma ihaleye katılmaya hak kazandı. Bu yıl içerisinde inşallah havaalanı inşaatı başlayacak. Giresun'un bir de Eğribel Tüneli isteği var. Bu Giresunluların 40 yıllık hayali. Biz bu 40 yıllık hayali de gerçeğe dönüştüreceğiz. Giresun-Şebinkarahisar yolunda başlatılan çalışmalar sonucunda bazı kısmınlar bitirildi. Şimdi de Eğribel Tüneli proje ihalesine çıkarıldı. Bu tünelle beraber Giresun, Sivas ve Erzincan'a bağlanacaktır" dedi. “FINDIK ÜRETİCİSİ DESTEKLENECEK” Fındık üretiminin bölgedeki önemine de değinen Erdoğan, ''Sizden küçük bir ricam olacak. Burada hep istismarlarla karşılaştık. Fındık konusunun Trabzon ve Giresun için ne kadar hayati bir konu olduğunu biliyorum. Biz sekiz buçuk yıl boyunca fındık üreticisini mağdur etmedik. Biz iktidara geldiğimizde fındık bir buçuk liraydı, bu gün fındığın fiyatı dört buçuk liraya kadar yükseldi. Fındık konusunda üreticiyi desteklemeye ve teşvik etmeye devam edeceğiz. Sizleri buraya gelip kuru sıkı atan siyasetçilere karşı dik durmaya davet ediyorum. Biz ödemelerde en ufak bir istismara bile müsaade etmedik. Ödemeleriniz zamanında yapıldı. Sizden bu istismarcılara gereken dersi vermenizi istirham ediyorum'' diye konuştu. GİRESUN VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ Başbakan Erdoğan, mitingden önce yapacağı açıklanan ancak daha sonra ertelenen Valilik ziyaretini de gerçekleştirdi.Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyarette Başbakan Erdoğan'a, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Suat Kılıç da eşlik etti.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osman Ağa Meydanı'na düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığa seslendi
*Başbakan Erdoğan, mitingin ardından AK Parti milletvekili adayları Nurettin Canikli, Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve Şengül Şahin’i vatandaşlara takdim etti.

*Mitinge merkez ilçe fazla ilgi göstermezken, diğer ilçe ve köylerden gelen araçlar, limanı tıka-basa doldurdu. Mitinge Ordu, Sivas, Rize, Gümüşhane, Trabzon ve Erzurum'dan gelen partililer de katıldı.

 

 AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osman Ağa Meydanı'na düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan Ordu-Giresun Havaalanı'nın (OR-Gİ Havaalanı) temelinin bu yıl içinde atılacağını, Giresun'u Erzincan ve Sivas'a bağlayacak Eğribel Tüneli'nin de ihale aşamasında olduğunu söyledi.Yoğun güvenlik önlemi altında gerçekleşen miting alanının etrafındaki binalarda keskin nişancılar konuçlandırılırken, alan helikopterle kontrol altında tutuldu.

HAVAALANI İNŞAATI BAŞLAYACAK

Giresun ve bölge ile ilgili konularda konuşmasını sürdüren Başbakan Erdoğan, ambulans, diyaliz makinesi ve derslik sayılarını saydıktan şunları söyledi: "Biraz gecikme yaşansa da OR-Gİ Havaalanı'nın bu yıl içerisinde temeli atılacaktır. OR-Gİ Havaalanı, 4 Mart tarihinde ihaleye çıkarıldı ve 7 firma ihaleye katılmaya hak kazandı. Bu yıl içerisinde inşallah havaalanı inşaatı başlayacak. Giresun'un bir de Eğribel Tüneli isteği var. Bu Giresunluların 40 yıllık hayali. Biz bu 40 yıllık hayali de gerçeğe dönüştüreceğiz. Giresun-Şebinkarahisar yolunda başlatılan çalışmalar sonucunda bazı kısmınlar bitirildi. Şimdi de Eğribel Tüneli proje ihalesine çıkarıldı. Bu tünelle beraber Giresun, Sivas ve Erzincan'a bağlanacaktır" dedi.

“FINDIK ÜRETİCİSİ DESTEKLENECEK”

Fındık üretiminin bölgedeki önemine de değinen Erdoğan, ''Sizden küçük bir ricam olacak. Burada hep istismarlarla karşılaştık. Fındık konusunun Trabzon ve Giresun için ne kadar hayati bir konu olduğunu biliyorum. Biz sekiz buçuk yıl boyunca fındık üreticisini mağdur etmedik. Biz iktidara geldiğimizde fındık bir buçuk liraydı, bu gün fındığın fiyatı dört buçuk liraya kadar yükseldi. Fındık konusunda üreticiyi desteklemeye ve teşvik etmeye devam edeceğiz. Sizleri buraya gelip kuru sıkı atan siyasetçilere karşı dik durmaya davet ediyorum. Biz ödemelerde en ufak bir istismara bile müsaade etmedik. Ödemeleriniz zamanında yapıldı. Sizden bu istismarcılara gereken dersi vermenizi istirham ediyorum'' diye konuştu.

GİRESUN VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Erdoğan, mitingden önce yapacağı açıklanan ancak daha sonra ertelenen Valilik ziyaretini de gerçekleştirdi.Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyarette Başbakan Erdoğan'a, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Suat Kılıç da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.