Davranışı taşıdığı sıfata yakışmıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2012 - 18:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3391+ kez okundu.
 

Davranışı taşıdığı sıfata yakışmıyor

Sağlık Sen Bulancak İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Öztürk,...
...BDP Van Milletvekili Özdal Üçer’in Dr. Oğuz Eroğlu ve Hastane Başhekim Vekili Vural Polat'a sözlü ve fiili saldırıda bulunduğunu hatırlatarak, “Gaziantep Av. Cengiz Gökçek Hastanesi'nde görevi başında uğradığı menfur saldırı sonucun hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan'a yönelik olay sıcaklığını korurken bir milletvekilinin eşini ve kızını tedavi etmeye çalışan hekime saldırıda bulunması  taşıdığı sıfata yakışmayan son derece çirkin bir davranıştır” dedi. Öztürk, “Eğitim sen Van Şube Başkanlığı görevi ve öğretmenlik görevi yapan (kaynak wikipedia) sağlıkta yaşanan şiddetin önlenmesi ile ilgili sağlık bakanlığı uygulamalarını her fırsatta eleştiren, sağlıkta şiddetin nedenlerinin araştırılması için TBMM‘ye verilen önergede imzası bulunan, Özdal Üçer'in yaptığı bu çirkin davranış çalışmalarında ve attığı imzalarda  ne kadar samimiyetsiz olduğunu ortaya koymuştur. Bulancak  Sağlık-Sen İlçe Temsilciliği olarak, sağlık çalışanlarına yönelik yapılan bu saldırıların önlenmesi gerekliliğini bir kez daha vurguluyor, Hastane Başhekim Vekili Vural Polat ve Dr. Oğuz Eroğlu'na, yaşadıkları bu olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”
Sağlık Sen Bulancak İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Öztürk,...

...BDP Van Milletvekili Özdal Üçer’in Dr. Oğuz Eroğlu ve Hastane Başhekim Vekili Vural Polat'a sözlü ve fiili saldırıda bulunduğunu hatırlatarak, “Gaziantep Av. Cengiz Gökçek Hastanesi'nde görevi başında uğradığı menfur saldırı sonucun hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan'a yönelik olay sıcaklığını korurken bir milletvekilinin eşini ve kızını tedavi etmeye çalışan hekime saldırıda bulunması  taşıdığı sıfata yakışmayan son derece çirkin bir davranıştır” dedi.

Öztürk, “Eğitim sen Van Şube Başkanlığı görevi ve öğretmenlik görevi yapan (kaynak wikipedia) sağlıkta yaşanan şiddetin önlenmesi ile ilgili sağlık bakanlığı uygulamalarını her fırsatta eleştiren, sağlıkta şiddetin nedenlerinin araştırılması için TBMM‘ye verilen önergede imzası bulunan, Özdal Üçer'in yaptığı bu çirkin davranış çalışmalarında ve attığı imzalarda  ne kadar samimiyetsiz olduğunu ortaya koymuştur. Bulancak  Sağlık-Sen İlçe Temsilciliği olarak, sağlık çalışanlarına yönelik yapılan bu saldırıların önlenmesi gerekliliğini bir kez daha vurguluyor, Hastane Başhekim Vekili Vural Polat ve Dr. Oğuz Eroğlu'na, yaşadıkları bu olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.