Korkmaz, Samsun HaberAks TV'de

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2014 - 22:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3847+ kez okundu.
 

Korkmaz, Samsun HaberAks TV'de

Giresunu'un yetiştirdiği gazeteci, TV yayıncısı ve yöneticisi Fatih Korkmaz,...
...Karadeniz Bölgesinin ulusal ölçekli yayın yapan Samsun HaberAks Tv yöneticiliğine transfer oldu. 1999 yılında mesleğe Giresun Tempo TV ve Kanal G TV'de başlayan Korkmaz, 2010 yılında  ulusal yayın yapan Ordu Altaş TV'nin kuruculuğunu ve ilk Genel Müdürlüğünü yürütmekteydi. Altaş TV'de yöneticilik ve yayıncılık yaptığı zamanlarda yaptığı yorumlarla ve çalışmalarıyla Karadeniz'de dikkatleri üzerine çeken Korkmaz, yaklaşık 4 yıla yakın Ordu'daki televizyonculuğunun ardından Karadeniz Bölgesinin en büyük kanallarından biri olan Samsun'un tek ulusal ölçekli yayın yapan bölgesel haber kanalı Haber AksTv'nin Genel Yayın Koordinatörlüğü teklifini kabul etti. Korkmaz, ayrıca yönetimini yaptığı Kodar Araştırma firması ile de bölge de 36 seçim merkezinde 34 seçim sonucunu bilerek ciddi bir başarıyada imza atmıştı. Korkmaz'ın Samsun'daki ulusal tv kanalına geçiş yapması yakın çevresine de süpriz oldu. Ordu'dan sonra Samsun gibi büyük bir şehrin ve bölgenin tv kanalında yöneticiliğe başlayan hemşerimiz Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dileriz.
Giresunu'un yetiştirdiği gazeteci, TV yayıncısı ve yöneticisi Fatih Korkmaz,...

...Karadeniz Bölgesinin ulusal ölçekli yayın yapan Samsun HaberAks Tv yöneticiliğine transfer oldu.

1999 yılında mesleğe Giresun Tempo TV ve Kanal G TV'de başlayan Korkmaz, 2010 yılında  ulusal yayın yapan Ordu Altaş TV'nin kuruculuğunu ve ilk Genel Müdürlüğünü yürütmekteydi. Altaş TV'de yöneticilik ve yayıncılık yaptığı zamanlarda yaptığı yorumlarla ve çalışmalarıyla Karadeniz'de dikkatleri üzerine çeken Korkmaz, yaklaşık 4 yıla yakın Ordu'daki televizyonculuğunun ardından Karadeniz Bölgesinin en büyük kanallarından biri olan Samsun'un tek ulusal ölçekli yayın yapan bölgesel haber kanalı Haber AksTv'nin Genel Yayın Koordinatörlüğü teklifini kabul etti. Korkmaz, ayrıca yönetimini yaptığı Kodar Araştırma firması ile de bölge de 36 seçim merkezinde 34 seçim sonucunu bilerek ciddi bir başarıyada imza atmıştı. Korkmaz'ın Samsun'daki ulusal tv kanalına geçiş yapması yakın çevresine de süpriz oldu. Ordu'dan sonra Samsun gibi büyük bir şehrin ve bölgenin tv kanalında yöneticiliğe başlayan hemşerimiz Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.