ATATÜRK CADDESİ TAMAMLANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2016 - 23:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2700+ kez okundu.
 

ATATÜRK CADDESİ TAMAMLANDI

Bulancak Belediye Başkanı Yakar, Atatürk Caddesi'nde devam eden baskı beton işinin bitirildiğini söyledi.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Atatürk Caddesi'nde baskı beton işlerinin tamamlandığını söyledi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ile görüşen Başkan Yakar, "Atatürk Caddesi'nde başlatmış olduğumuz baskı beton işlemi tam anlamıyla bitirilmiştir. Atatürk Caddesini İskele başından tek giriş yaparak trafiği rahatlatma yoluna gittik. Yapılacak olan otopark projelerimizle şehir içinde trafik sorunu kalmayacaktır" dedi. Başkan Yakar, kar yağışı öncesi başlanılan baskı beton işinin kar sonrası Cumartesi ve Pazar günleri mesai mefhumu gözetmeksizin devam ettiğini belirterek, "Atatürk caddesi yenileme baskı beton çalışmamız hayırlısıyla sonuna getirilmiştir. Caddemize yapılacak ışıklandırma çalışmalarının ardından ilçemiz daha modern ve daha güzel bir konuma kavuşturulacaktır" diye konuştu. Öte yandan Uğur Mumcu Caddesi'nde alt yapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte asfalt çalışmasına başlanılacağını aktaran Başkan yakar, son olarak şunları söyledi; "Amacımız ilçemize hizmet etmek. Yaptığımız çalışmalar gün yüzüne çıkınca vatandaşlarımızın da takdirini kazanıyor, bu da bizleri daha mutlu ediyor"
Bulancak Belediye Başkanı Yakar, Atatürk Caddesi'nde devam eden baskı beton işinin bitirildiğini söyledi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Atatürk Caddesi'nde baskı beton işlerinin tamamlandığını söyledi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ile görüşen Başkan Yakar, "Atatürk Caddesi'nde başlatmış olduğumuz baskı beton işlemi tam anlamıyla bitirilmiştir. Atatürk Caddesini İskele başından tek giriş yaparak trafiği rahatlatma yoluna gittik. Yapılacak olan otopark projelerimizle şehir içinde trafik sorunu kalmayacaktır" dedi.

Başkan Yakar, kar yağışı öncesi başlanılan baskı beton işinin kar sonrası Cumartesi ve Pazar günleri mesai mefhumu gözetmeksizin devam ettiğini belirterek, "Atatürk caddesi yenileme baskı beton çalışmamız hayırlısıyla sonuna getirilmiştir. Caddemize yapılacak ışıklandırma çalışmalarının ardından ilçemiz daha modern ve daha güzel bir konuma kavuşturulacaktır" diye konuştu.

Öte yandan Uğur Mumcu Caddesi'nde alt yapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte asfalt çalışmasına başlanılacağını aktaran Başkan yakar, son olarak şunları söyledi; "Amacımız ilçemize hizmet etmek. Yaptığımız çalışmalar gün yüzüne çıkınca vatandaşlarımızın da takdirini kazanıyor, bu da bizleri daha mutlu ediyor"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.