12 Mart programı yapıldı

GÜNDEM 12.03.2022 - 15:44, Güncelleme: 12.03.2022 - 15:44 34474+ kez okundu.
 

12 Mart programı yapıldı

“12 Mat İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” programı 12 Mart Cumartesi günü Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapıldı.
Bulancak Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Bulancak Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Berrin Deniz Köseoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Bu konuşmadan sonra Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı’nı anlatan video gösterimi yapıldı. Video gösteriminden sonra da BAL Tarih öğretmeni Barış Özinan, kendi yazdığı “Akif’e Sesleniş” adlı şiiri okudu. Okul öğrencilerin seslendirdiği oratoryo gösterisi yapıldı. Müzik öğretmeni Benan Yıldırım Özkundakçı’nın yönetiminde koro gösterimi ile program devam etti. Koro’dan sonra “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un Anma günü” münasebetiyle düzenlenen ilçe genelindeki okullarda “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” temalı kompozisyon, resim ve şiir kategorilerinde derece alanlara ödülleri takdim edildi. Liseler arası kompozisyon yarışmasında üçüncü olan Bulancak KAİHL’den Kübra Getmez, şiirde Ortaokullarda Mehmet Akif Ersoy OO’dan Zeynep Korkmaz, resimde Cumhuriyet İlkokulundan Egemen Karakılıç’a ödüllerini Bulancak Hakimi  Ali Rıza Sadık tarafından takdim edildi. Liseler kompozisyonda ikincisi Bulancak MTAL’den Farettin Yiğit Akçay, Ortaokullarda şiir ikincisi icilli OO’dan Fulya Kukuk, resimde İlkokullarda Sabiha Raşit Özdemir İO’dan Derin Özkiper’e ödüllerini Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem takdim etti. Liseler kompozisyon da birinci Bahçelievler Şht. Mehmet Bayar AL’den Efe Yağız Kılıç, ortaokullar şiir de Atatürk OO’dan Eylül Soylu, resimde ilkokullarda Güzelyalı İO’dan Ecem Naz Sakallıoğlu’na ödüllerini Kaymakam Ali İkram Tuna tarafından takdim edildi. Programa Bulancak  İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Jan. Yüzbaşı Öz. Hrk. Tab Kom. Özkan Çömez, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen’de katıldı.
“12 Mat İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” programı 12 Mart Cumartesi günü Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapıldı.

Bulancak Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Bulancak Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Berrin Deniz Köseoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Bu konuşmadan sonra Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı’nı anlatan video gösterimi yapıldı. Video gösteriminden sonra da BAL Tarih öğretmeni Barış Özinan, kendi yazdığı “Akif’e Sesleniş” adlı şiiri okudu.

Okul öğrencilerin seslendirdiği oratoryo gösterisi yapıldı. Müzik öğretmeni Benan Yıldırım Özkundakçı’nın yönetiminde koro gösterimi ile program devam etti. Koro’dan sonra “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un Anma günü” münasebetiyle düzenlenen ilçe genelindeki okullarda “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” temalı kompozisyon, resim ve şiir kategorilerinde derece alanlara ödülleri takdim edildi. Liseler arası kompozisyon yarışmasında üçüncü olan Bulancak KAİHL’den Kübra Getmez, şiirde Ortaokullarda Mehmet Akif Ersoy OO’dan Zeynep Korkmaz, resimde Cumhuriyet İlkokulundan Egemen Karakılıç’a ödüllerini Bulancak Hakimi  Ali Rıza Sadık tarafından takdim edildi. Liseler kompozisyonda ikincisi Bulancak MTAL’den Farettin Yiğit Akçay, Ortaokullarda şiir ikincisi icilli OO’dan Fulya Kukuk, resimde İlkokullarda Sabiha Raşit Özdemir İO’dan Derin Özkiper’e ödüllerini Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem takdim etti. Liseler kompozisyon da birinci Bahçelievler Şht. Mehmet Bayar AL’den Efe Yağız Kılıç, ortaokullar şiir de Atatürk OO’dan Eylül Soylu, resimde ilkokullarda Güzelyalı İO’dan Ecem Naz Sakallıoğlu’na ödüllerini Kaymakam Ali İkram Tuna tarafından takdim edildi. Programa Bulancak  İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Jan. Yüzbaşı Öz. Hrk. Tab Kom. Özkan Çömez, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen’de katıldı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.