Şampiyon Ali Durağı, Süper Amatör’de

SPOR 04.04.2022 - 11:35, Güncelleme: 04.04.2022 - 11:35 5509+ kez okundu.
 

Şampiyon Ali Durağı, Süper Amatör’de

Giresun 1. Amatör Lig’de mücadele eden Ali Durağı Gençlikspor, hafta sonu Bulancak Ek Saha’da konuk ettiği Çandırspor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Mavi beyazlılar gelecek sezon Süper Amatör kümede mücadele edecek.
Ali Durağı Gençlikspor bu sezon oynadığı 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik alırken namağlup şampiyonluğu elde etmiş oldu. Bulancak temsilcisi rakip filelere 35 gol atarken kalesinde sadece 3 gol gördü. Bulancak Ek Sahada oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğü ile taraftarı ile şampiyonluğu kutlayan futbolcular ve teknik heyet maç sonu hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler. Kulüp Başkanı Bayram Yavuz maç sonu yaptığı açıklamada; ‘Öncelikle teknik heyetimizi ve takımımızı kutluyorum. Sezon başı hedeflediğimiz şampiyonluğu elde ettik. Her zaman bizleri destekleyen, yalnız bırakmayan taraftarımıza ve şehrimize hediye olsun. Unutulmaz bir sezon geçirdik. Ligi şampiyon ve namağlup bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Son yılların en güzel bahar günüydü diyebilirim. Bizim için hiçbir şey bitmiş değil. Artık Süper Amatör kümedeyiz. Bu güzel gidişatın devamlılığını sürdürmek için takımımız adına çalışmalarımız devam edecek. Ali Durağı Gençlikspor olarak şimdilik sadece şampiyonluğun tadını çıkartmak istiyoruz’dedi.
Giresun 1. Amatör Lig’de mücadele eden Ali Durağı Gençlikspor, hafta sonu Bulancak Ek Saha’da konuk ettiği Çandırspor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Mavi beyazlılar gelecek sezon Süper Amatör kümede mücadele edecek.

Ali Durağı Gençlikspor bu sezon oynadığı 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik alırken namağlup şampiyonluğu elde etmiş oldu. Bulancak temsilcisi rakip filelere 35 gol atarken kalesinde sadece 3 gol gördü.

Bulancak Ek Sahada oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğü ile taraftarı ile şampiyonluğu kutlayan futbolcular ve teknik heyet maç sonu hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

Kulüp Başkanı Bayram Yavuz maç sonu yaptığı açıklamada; ‘Öncelikle teknik heyetimizi ve takımımızı kutluyorum. Sezon başı hedeflediğimiz şampiyonluğu elde ettik. Her zaman bizleri destekleyen, yalnız bırakmayan taraftarımıza ve şehrimize hediye olsun. Unutulmaz bir sezon geçirdik. Ligi şampiyon ve namağlup bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Son yılların en güzel bahar günüydü diyebilirim. Bizim için hiçbir şey bitmiş değil. Artık Süper Amatör kümedeyiz. Bu güzel gidişatın devamlılığını sürdürmek için takımımız adına çalışmalarımız devam edecek. Ali Durağı Gençlikspor olarak şimdilik sadece şampiyonluğun tadını çıkartmak istiyoruz’dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.