CHP Milletvekili Karadeniz, Bulancak’ta

SİYASET 02.09.2022 - 15:42, Güncelleme: 02.09.2022 - 15:42 6837+ kez okundu.
 

CHP Milletvekili Karadeniz, Bulancak’ta

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 6 Eylül’de Giresun’da grup toplantısı yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı öncesi Bulancak’ta ki STK’ları ziyaret ederek grup toplantısına davet eti.
2 Eylül Cuma günü Bulancak’a gelen Milletvekili Karadeniz, beraberinde CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile esnaflar, vatandaşlar ve ilçede bulunan STK’ları ziyaret etti. Yapılacak olan grup toplantısına tüm vatandaşları davet ettiklerini ifade eden Milletvekili Karadeniz, daha sonra Yıldız Haber Gazetesini de ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Karadeniz daha sonra da Bulancak Ticaret Odası, Bulancak Ziraat Odası, Bulancak Şoförler Odası, Bulancak Esnaf Odası, Bulancak Muhtarlar Derneği, Bulancak Engelliler Derneği, Bulancak Pazarcılar Derneği ve Bulancak Satıcılar Derneğini ziyaret etti.      
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 6 Eylül’de Giresun’da grup toplantısı yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı öncesi Bulancak’ta ki STK’ları ziyaret ederek grup toplantısına davet eti.

2 Eylül Cuma günü Bulancak’a gelen Milletvekili Karadeniz, beraberinde CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile esnaflar, vatandaşlar ve ilçede bulunan STK’ları ziyaret etti.

Yapılacak olan grup toplantısına tüm vatandaşları davet ettiklerini ifade eden Milletvekili Karadeniz, daha sonra Yıldız Haber Gazetesini de ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Karadeniz daha sonra da Bulancak Ticaret Odası, Bulancak Ziraat Odası, Bulancak Şoförler Odası, Bulancak Esnaf Odası, Bulancak Muhtarlar Derneği, Bulancak Engelliler Derneği, Bulancak Pazarcılar Derneği ve Bulancak Satıcılar Derneğini ziyaret etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.