İstanbul'da Sokak Röportajı Yapıldı! Piraziz Nerede Diye Soruldu?

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 07.10.2024 - 13:33, Güncelleme: 07.10.2024 - 15:32 2121 kez okundu.
 

İstanbul'da Sokak Röportajı Yapıldı! Piraziz Nerede Diye Soruldu?

İstanbul'da bir YouTube kanalı, sokak röportajlarında vatandaşlara "Piraziz nerede?" sorusunu yöneltti. Gelen cevaplar herkesi şaşırttı.
Mikrofon uzatılan birçok kişi, adını duydukları halde ilçenin nerede olduğunu bilmediklerini söyledi. Giresun’un küçük ama etkili ilçelerinden biri olan Piraziz, bugüne kadar birçok siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve eğitimci yetiştirmiş olmasına rağmen, bu yanıtlar hem Giresunluları hem de Pirazizlileri şaşırttı. Yaklaşık yarım milyon Giresunlunun yaşadığı İstanbul’da, Piraziz’in yerini bilmeyenler ilçenin tanıtımı konusunda daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğini gözler önüne serdi. Sosyal medya platformlarında viral olan video, Piraziz hakkında farkındalık yaratma konusunda büyük bir adım oldu. İstanbul’da Giresunlu nüfusun fazla olmasına rağmen Piraziz’in tanıtımının eksik olduğuna işaret etti. Özellikle tarım, eğitim, siyaset ve bürokrasi alanında başarılar elde eden Piraziz’in daha çok tanıtılması, ilçe ekonomisi ve kültürel etkileşim açısından büyük önem taşıyor. video: ortaya karışık röportaj
İstanbul'da bir YouTube kanalı, sokak röportajlarında vatandaşlara "Piraziz nerede?" sorusunu yöneltti. Gelen cevaplar herkesi şaşırttı.

Mikrofon uzatılan birçok kişi, adını duydukları halde ilçenin nerede olduğunu bilmediklerini söyledi.


Giresun’un küçük ama etkili ilçelerinden biri olan Piraziz, bugüne kadar birçok siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve eğitimci yetiştirmiş olmasına rağmen, bu yanıtlar hem Giresunluları hem de Pirazizlileri şaşırttı.


Yaklaşık yarım milyon Giresunlunun yaşadığı İstanbul’da, Piraziz’in yerini bilmeyenler ilçenin tanıtımı konusunda daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğini gözler önüne serdi. Sosyal medya platformlarında viral olan video, Piraziz hakkında farkındalık yaratma konusunda büyük bir adım oldu.


İstanbul’da Giresunlu nüfusun fazla olmasına rağmen Piraziz’in tanıtımının eksik olduğuna işaret etti. Özellikle tarım, eğitim, siyaset ve bürokrasi alanında başarılar elde eden Piraziz’in daha çok tanıtılması, ilçe ekonomisi ve kültürel etkileşim açısından büyük önem taşıyor.

video: ortaya karışık röportaj

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.