İzmir’de onkoloji çocuk hastaları için açılan sergi ilgi gördü

GÜNDEM 12.03.2024 - 10:00, Güncelleme: 12.03.2024 - 10:00 2260+ kez okundu.
 

İzmir’de onkoloji çocuk hastaları için açılan sergi ilgi gördü

Türk Kızılay Kadın İzmir Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Rasıla Başar’ın resim sergisi açtı. İzmir Şubesi yararına düzenlenen sergideki eserlerin tamamı 15 dakikada satıldı. Elde edilen gelir ise onkoloji tedavisi gören çocuklar yararına kullanılacak.
Kalplerdeki sevgi Türk Kızılay Kadın İzmir Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Rasıla Başar, “Bu eserler, hepimizin kalplerindeki sevgi ve sanatın yansımasıdır. Sizlerin desteğiyle, umutsuzluğu umuda çevirecek ve çocuklarımıza sağlık dolu bir gelecek sunacak” dedi. Açılışa katılan Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise sanatın “birleştirme” ruhuna sahip olduğunu ifade ederek “Bu ruh aynı zamanda çocuklarımızı iyileştirmeye vesile olacak, onkoloji hastası çocuklarımız için bir umut olacak. Bu güzel emek için sanatçımız Rasıla Başar ve kıymetli eşi Sinan Başar’a gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu. İyilikler şehri AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, “Onkoloji hastası evlatlarımızı iyileştirmek, onlara şifa olmak için çok değerli bir hedef için amaç için sevgili Rasıla Başar, sanatın iyileştiren yüzü ile katkıda bulunuyor” dedi. Türk Kızılay Kadın İzmir Başkanı Gonca Aslan, Kızılay’ın bir iyilik hareketi olduğunu dikkat çekti. Aslan “Arzu ediyoruz ki hiçbir çocuğun canı yanmasın, hep onları iyiliklerle analım ama hayatın bir gerçeği var. Bu gerçeklerin içinde de biz onlara elimizi uzatmaya gayret ediyoruz” dedi. Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış da İzmir’in iyiliklerle dolu bir şehir olduğunu ifade ederek, bu yolculukta İzmirlilerin kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi. Baykalmış  “Rasıla Başar’ı da Kızılay çatısı altında gerçekleştirdiği bu güzel eserler için tebrik ediyor, tüm destek verenlere de canlarımıza can kattığı için  yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Tüm eserler 15 dakika içinde satıldı. Destekleri nedeniyle Ressam Rasıla Başar’a plaket takdim edildi.
Türk Kızılay Kadın İzmir Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Rasıla Başar’ın resim sergisi açtı. İzmir Şubesi yararına düzenlenen sergideki eserlerin tamamı 15 dakikada satıldı. Elde edilen gelir ise onkoloji tedavisi gören çocuklar yararına kullanılacak.

Kalplerdeki sevgi

Türk Kızılay Kadın İzmir Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Rasıla Başar, “Bu eserler, hepimizin kalplerindeki sevgi ve sanatın yansımasıdır. Sizlerin desteğiyle, umutsuzluğu umuda çevirecek ve çocuklarımıza sağlık dolu bir gelecek sunacak” dedi. Açılışa katılan Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise sanatın “birleştirme” ruhuna sahip olduğunu ifade ederek “Bu ruh aynı zamanda çocuklarımızı iyileştirmeye vesile olacak, onkoloji hastası çocuklarımız için bir umut olacak. Bu güzel emek için sanatçımız Rasıla Başar ve kıymetli eşi Sinan Başar’a gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İyilikler şehri

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, “Onkoloji hastası evlatlarımızı iyileştirmek, onlara şifa olmak için çok değerli bir hedef için amaç için sevgili Rasıla Başar, sanatın iyileştiren yüzü ile katkıda bulunuyor” dedi. Türk Kızılay Kadın İzmir Başkanı Gonca Aslan, Kızılay’ın bir iyilik hareketi olduğunu dikkat çekti. Aslan “Arzu ediyoruz ki hiçbir çocuğun canı yanmasın, hep onları iyiliklerle analım ama hayatın bir gerçeği var. Bu gerçeklerin içinde de biz onlara elimizi uzatmaya gayret ediyoruz” dedi. Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış da İzmir’in iyiliklerle dolu bir şehir olduğunu ifade ederek, bu yolculukta İzmirlilerin kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi. Baykalmış  “Rasıla Başar’ı da Kızılay çatısı altında gerçekleştirdiği bu güzel eserler için tebrik ediyor, tüm destek verenlere de canlarımıza can kattığı için  yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Tüm eserler 15 dakika içinde satıldı. Destekleri nedeniyle Ressam Rasıla Başar’a plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.