Kadın Öztürk vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 30.09.2024 - 22:25, Güncelleme: 30.09.2024 - 22:29 2463 kez okundu.
 

Kadın Öztürk vefat etti

Nefsi Piraziz Köyünden Hüseyin Öztürk ve gazetemiz köşe yazarlarından Mustafa Öztürk’ün anneleri Kadın Öztürk vefat etti.
AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan ve Yılmaz Turan'ın halası olan Kadın Öztürk'ün cenazesi 1 Ekim 2024 Salı günü(yarın) ikindi namazını müteakip Nefsi Piraziz Caminde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Nefsi Piraziz Köyünden Hüseyin Öztürk ve gazetemiz köşe yazarlarından Mustafa Öztürk’ün anneleri Kadın Öztürk vefat etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan ve Yılmaz Turan'ın halası olan Kadın Öztürk'ün cenazesi 1 Ekim 2024 Salı günü(yarın) ikindi namazını müteakip Nefsi Piraziz Caminde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.