“Kahramanlara vefa” çalıştayı kararlarını içeren dosya şehit yakınları ve gazilere verildi

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 22.07.2024 - 09:27, Güncelleme: 22.07.2024 - 09:27 2559+ kez okundu.
 

“Kahramanlara vefa” çalıştayı kararlarını içeren dosya şehit yakınları ve gazilere verildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinatörü Dr. Em. Alb. Fatih Özkurt beraberinde Gazi Astsubay İbrahim Yılmaz ile birlikte...
Şehit Yakınları ve Gaziler için düzenlenen “Kahramanlara Vefa” çalıştay raporunun hazırlık aşamasındaki katkılarından dolayı İzmir'de bulunan Şehit Yakınları ve Gazi Derneklerini ziyaretlerinde dernek yetkililerine teşekkür ederek, çalıştayda alınan kararları içeren dosyayı teslim ettiler. Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinatörü Dr. Em. Alb. Fatih Özkurt, ziyaretleri kapsamında Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret etti. Özkurt, burada Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı ve orada bulunan dernek başkanlarına teşekkür ederek, çalıştayda alınan kararları içeren dosyayı teslim etti. Çalıştay raporumuzun hep birlikte takipçisi olacağız Özkurt, “12-13 Haziran 2024 tarihlerinde icra ettiğimiz Şehit Yakınları ve Gaziler (Kahramanlara Vefa) Çalıştayı ile ilgili olarak; hazırlık aşamasındaki katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, Çalıştay Raporu hakkında açıklamalarda bulunduk. CHP Milli Savunma Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Emekli Tümamiral Yankı Bağcıoğlu'nun bilgileri dahilinde, raporun hazırlanmasında birlikte çalıştığımız değerli kardeşim Gazi Astsubay İbrahim Yılmaz ile birlikte Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Orhan Aydın, İzmir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Erdem Çerçioğlu, İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Alphan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru, Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı ve İzmir Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Çelik ile görüştük, kendilerine teşekkür ederek, çalıştayda alınan kararları içeren dosyayı teslim ettik” Dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinatörü Dr. Em. Alb. Fatih Özkurt beraberinde Gazi Astsubay İbrahim Yılmaz ile birlikte...

Şehit Yakınları ve Gaziler için düzenlenen “Kahramanlara Vefa” çalıştay raporunun hazırlık aşamasındaki katkılarından dolayı İzmir'de bulunan Şehit Yakınları ve Gazi Derneklerini ziyaretlerinde dernek yetkililerine teşekkür ederek, çalıştayda alınan kararları içeren dosyayı teslim ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinatörü Dr. Em. Alb. Fatih Özkurt, ziyaretleri kapsamında Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret etti. Özkurt, burada Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı ve orada bulunan dernek başkanlarına teşekkür ederek, çalıştayda alınan kararları içeren dosyayı teslim etti.

Çalıştay raporumuzun hep birlikte takipçisi olacağız

Özkurt, “12-13 Haziran 2024 tarihlerinde icra ettiğimiz Şehit Yakınları ve Gaziler (Kahramanlara Vefa) Çalıştayı ile ilgili olarak; hazırlık aşamasındaki katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, Çalıştay Raporu hakkında açıklamalarda bulunduk.

CHP Milli Savunma Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Emekli Tümamiral Yankı Bağcıoğlu'nun bilgileri dahilinde, raporun hazırlanmasında birlikte çalıştığımız değerli kardeşim Gazi Astsubay İbrahim Yılmaz ile birlikte Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Orhan Aydın, İzmir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Erdem Çerçioğlu, İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Alphan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru, Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı ve İzmir Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Çelik ile görüştük, kendilerine teşekkür ederek, çalıştayda alınan kararları içeren dosyayı teslim ettik” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.