Kaptan Aslan: ‘Önceliğim Bulancakspor’

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 11.07.2024 - 15:28, Güncelleme: 11.07.2024 - 15:34 6573+ kez okundu.
 

Kaptan Aslan: ‘Önceliğim Bulancakspor’

1926 Bulancakspor’un tecrübeli stoperi Ömercan Aslan, kırmızı beyazlılarda yönetimin oluşmasını bekliyor.
Bulancakspor altyapısında yetişen ve kariyerine birçok başarılar ekleyen Aslan, memleketinin takımına olan bağlılığıyla tanınıyor. Birçok amatör kulüpten teklif alan tecrübeli futbolcu, önceliğinin her zaman Bulancakspor olduğunu belirterek, "Bulancakspor benim için sadece bir takım değil, aynı zamanda bir aile. Burada doğdum, büyüdüm ve futbolu öğrendim. Bu kulübün bana kattığı değerleri hiçbir yerde bulamam, geçen sene olduğu gibi bu sezonda kırmızı beyazlı formayı terletmek istiyorum. Oluşacak yeni yönetim ile anlaşabilirsem burada kalacağım. Her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım ama anlaşamama gibi bir durum olursa diğer takımlardan gelen teklifleri değerlendireceğim’ dedi. Kaptan Ömercan Aslan'ın bu tutumu 1926 Bulancakspor taraftarlarını sevindirirken, özellikle genç oyuncular için bir rol model olan Aslan’ın takımda kalmasını isteyen taraftarlar geçen sezonki takımın bozulmasınıda istemiyorlar. Ömercan Aslan, kariyeri boyunca defalarca kez sahada gösterdiği performansla bir çok takım tarafından dikkatleri üzerine çekiyor. Sert müdahaleleri, hava toplarındaki hakimiyeti ve oyun kurma becerisiyle stoper mevkisinde önemli bir yere sahip olan Aslan, Bulancakspor'un savunma hattının vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor. Ömercan Aslan'ın kararını merakla bekleyen futbolseverler, onun kırmızı beyazlı formayla yeni sezonda sahada olmasını istiyor.
1926 Bulancakspor’un tecrübeli stoperi Ömercan Aslan, kırmızı beyazlılarda yönetimin oluşmasını bekliyor.

Bulancakspor altyapısında yetişen ve kariyerine birçok başarılar ekleyen Aslan, memleketinin takımına olan bağlılığıyla tanınıyor.

Birçok amatör kulüpten teklif alan tecrübeli futbolcu, önceliğinin her zaman Bulancakspor olduğunu belirterek, " Bulancakspor benim için sadece bir takım değil, aynı zamanda bir aile. Burada doğdum, büyüdüm ve futbolu öğrendim. Bu kulübün bana kattığı değerleri hiçbir yerde bulamam, geçen sene olduğu gibi bu sezonda kırmızı beyazlı formayı terletmek istiyorum. Oluşacak yeni yönetim ile anlaşabilirsem burada kalacağım. Her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım ama anlaşamama gibi bir durum olursa diğer takımlardan gelen teklifleri değerlendireceğim’ dedi.

Kaptan Ömercan Aslan'ın bu tutumu 1926 Bulancakspor taraftarlarını sevindirirken, özellikle genç oyuncular için bir rol model olan Aslan’ın takımda kalmasını isteyen taraftarlar geçen sezonki takımın bozulmasınıda istemiyorlar.

Ömercan Aslan, kariyeri boyunca defalarca kez sahada gösterdiği performansla bir çok takım tarafından dikkatleri üzerine çekiyor.

Sert müdahaleleri, hava toplarındaki hakimiyeti ve oyun kurma becerisiyle stoper mevkisinde önemli bir yere sahip olan Aslan, Bulancakspor'un savunma hattının vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

Ömercan Aslan'ın kararını merakla bekleyen futbolseverler, onun kırmızı beyazlı formayla yeni sezonda sahada olmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.