Karaağaç Köyü Futbol Turnuvası 4 Haziran'da Başlıyor!

YAŞAM 03.06.2024 - 17:23, Güncelleme: 03.06.2024 - 17:27 3825+ kez okundu.
 

Karaağaç Köyü Futbol Turnuvası 4 Haziran'da Başlıyor!

Bulancak'ın Karaağaç Köyü'nde, 4 Haziran Salı günü saat 17:00'da Acısu Halı Sahası'nda başlayacak futbol turnuvası ile heyecan doruğa çıkacak.
Turnuva, 24 Haziran 2024 tarihinde oynanacak final maçı ile sona erecek. Turnuvaya şu ana kadar 10 takımın başvurduğu ve takım sayısının daha da artması bekleniyor. Tüm takımların Karaağaç Köyü'nden çıkacağı ve köyün gençlerini bir araya getirerek sosyal bir aktivite ile birlik ve beraberliği sağlayacak turnuvanın açılışına protokol üyelerinin katılması bekleniyor. Turnuvayı Bulancak Karaağaç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği düzenlerken, dernek başkanı Sebahattin Artul yaptığı açıklamada, seyir zevkinin yüksek olacağını belirtti ve tüm vatandaşları turnuvayı izlemeye davet etti.  
Bulancak'ın Karaağaç Köyü'nde, 4 Haziran Salı günü saat 17:00'da Acısu Halı Sahası'nda başlayacak futbol turnuvası ile heyecan doruğa çıkacak.

Turnuva, 24 Haziran 2024 tarihinde oynanacak final maçı ile sona erecek. Turnuvaya şu ana kadar 10 takımın başvurduğu ve takım sayısının daha da artması bekleniyor. Tüm takımların Karaağaç Köyü'nden çıkacağı ve köyün gençlerini bir araya getirerek sosyal bir aktivite ile birlik ve beraberliği sağlayacak turnuvanın açılışına protokol üyelerinin katılması bekleniyor.

Turnuvayı Bulancak Karaağaç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği düzenlerken, dernek başkanı Sebahattin Artul yaptığı açıklamada, seyir zevkinin yüksek olacağını belirtti ve tüm vatandaşları turnuvayı izlemeye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.