Karadenizli balıkçılar 00:00'da 'Vira Bismillah' demeye hazırlanıyor!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 31.08.2024 - 14:24, Güncelleme: 31.08.2024 - 14:31 2386 kez okundu.
 

Karadenizli balıkçılar 00:00'da 'Vira Bismillah' demeye hazırlanıyor!

1 Eylül 2024 tarihinde sona erecek av yasağı öncesi Karadenizli balıkçılar son hazırlıklarını yapıyor.
Giresun Bulancak ilçesine bağlı balıkçılar son hazırlıklarını yaparken Bulancak belediye başkanı Necmi Sıbıç, Giresun limanındaki Bulancaklı balıkçılara bereketli bir sezon diledi. Başkan Sıbıç, burada yaptığı konuşmada, "Bu gece saat 00:00'dan sonra bitecek olan av yasağından sonra denize vira bismillah diyecek olan balıkçılarımıza, yeni sezonda kazasız, belasız, bol kazançlı bir sezon diliyorum. Hepsine şimdiden hayırlı işler, hayırlı görevler dilerim" dedi.
1 Eylül 2024 tarihinde sona erecek av yasağı öncesi Karadenizli balıkçılar son hazırlıklarını yapıyor.

Giresun Bulancak ilçesine bağlı balıkçılar son hazırlıklarını yaparken Bulancak belediye başkanı Necmi Sıbıç, Giresun limanındaki Bulancaklı balıkçılara bereketli bir sezon diledi.

Başkan Sıbıç, burada yaptığı konuşmada, "Bu gece saat 00:00'dan sonra bitecek olan av yasağından sonra denize vira bismillah diyecek olan balıkçılarımıza, yeni sezonda kazasız, belasız, bol kazançlı bir sezon diliyorum. Hepsine şimdiden hayırlı işler, hayırlı görevler dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.