Kavurucu sıcaklar bunaltıyor

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2023 - 13:49, Güncelleme: 21.07.2023 - 13:41 3206+ kez okundu.
 

Kavurucu sıcaklar bunaltıyor

Kavurucu sıcaklar bunaltıyor
Samsun’da kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar, gölgelerde serinlemeye çalışıyor.Hava sıcaklıklarını mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Samsun’da bunaltıcı sıcaklar özellikle öğle saatlerinde boy gösteriyor. Dışarıda olan ve sıcaktan bunalan vatandaşlar ise çareyi ağaç altlarına uzanarak ve gölgelere kaçarak arıyor. Hava sıcaklığının 30 derecenin üzerinde seyrettiği Samsun’da parkların gölgelik alanları ise serinlik arayan vatandaşlar ile dolup taşıyor.Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü verilerine göre Samsun’da 31 derece olan hava sıcaklığının hafta sonu 1 ila 3 derece daha artması tahmin edilirken, yeni haftadan itibaren bölgede gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.
Kavurucu sıcaklar bunaltıyor
Samsun’da kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar, gölgelerde serinlemeye çalışıyor.
Hava sıcaklıklarını mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Samsun’da bunaltıcı sıcaklar özellikle öğle saatlerinde boy gösteriyor. Dışarıda olan ve sıcaktan bunalan vatandaşlar ise çareyi ağaç altlarına uzanarak ve gölgelere kaçarak arıyor. Hava sıcaklığının 30 derecenin üzerinde seyrettiği Samsun’da parkların gölgelik alanları ise serinlik arayan vatandaşlar ile dolup taşıyor.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü verilerine göre Samsun’da 31 derece olan hava sıcaklığının hafta sonu 1 ila 3 derece daha artması tahmin edilirken, yeni haftadan itibaren bölgede gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.