Kaymakam Yerlikaya görevine başladı

GÜNDEM 22.08.2022 - 13:38, Güncelleme: 22.08.2022 - 13:38 9657+ kez okundu.
 

Kaymakam Yerlikaya görevine başladı

İçişleri Bakanlığı’nın 12.08.2022 tarihli onayı ile Piraziz ilçesi Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakamı Kezban Yerlikaya 22 Ağustos tarihi itibarıyla görevine başladı.
Gazetemiz köşe yazarı Erol Küçük, Kaymakam Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. 1997’de Bolu’ da doğan Kaymakam Yerlikaya ilk ve ortaöğrenimini Bolu Kıbrıscık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda tamamladı. 2015 yılında Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü’nden şeref öğrencisi olarak mezun oldu. 2021 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 2021 yılında 110. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Afyonkarahisar Valiliği’nde Kaymakam Adaylığı görevine başlayan Yerlikaya, il stajını tamamladıktan sonra sırasıyla; Refiklik stajlarını Ankara-Gölbaşı ve Balıkesir-Altıeylül ilçelerinde tamamladı.
İçişleri Bakanlığı’nın 12.08.2022 tarihli onayı ile Piraziz ilçesi Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakamı Kezban Yerlikaya 22 Ağustos tarihi itibarıyla görevine başladı.

Gazetemiz köşe yazarı Erol Küçük, Kaymakam Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

1997’de Bolu’ da doğan Kaymakam Yerlikaya ilk ve ortaöğrenimini Bolu Kıbrıscık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda tamamladı.

2015 yılında Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü’nden şeref öğrencisi olarak mezun oldu. 2021 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 2021 yılında 110. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Afyonkarahisar Valiliği’nde Kaymakam Adaylığı görevine başlayan Yerlikaya, il stajını tamamladıktan sonra sırasıyla; Refiklik stajlarını Ankara-Gölbaşı ve Balıkesir-Altıeylül ilçelerinde tamamladı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.