Komşuda belediyeye ait toplu ulaşım araçları 15 Temmuz'da ücretsiz olacak

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 13.07.2024 - 14:01, Güncelleme: 13.07.2024 - 14:25 2713+ kez okundu.
 

Komşuda belediyeye ait toplu ulaşım araçları 15 Temmuz'da ücretsiz olacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
Genç, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'un milletin demokrasiye olan inancını ve birlik beraberliğini gösterdiği çok önemli bir gün olduğunu ifade etti. 15 Temmuz'da, şehrin dört bir yanında düzenlenecek etkinliklere katılımın yoğun olmasını beklediklerini belirten Genç, şunları kaydetti: "Hep birlikte demokrasi ve milli birlik ruhunu en güçlü şekilde hissedeceğimiz bir gün olmasını diliyorum. Bu özel günde vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarımızdan ücretsiz faydalanabilecek. Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Demokrasiye ve milli birliğimize inancımızı bir kez daha vurgulayarak, tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum." Genç, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) dolayısıyla yarın ve 15 Temmuz'da, toplu ulaşımda cumartesi sefer saatlerinin uygulanacağını da bildirdi.  
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'un milletin demokrasiye olan inancını ve birlik beraberliğini gösterdiği çok önemli bir gün olduğunu ifade etti.

15 Temmuz'da, şehrin dört bir yanında düzenlenecek etkinliklere katılımın yoğun olmasını beklediklerini belirten Genç, şunları kaydetti:

"Hep birlikte demokrasi ve milli birlik ruhunu en güçlü şekilde hissedeceğimiz bir gün olmasını diliyorum. Bu özel günde vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarımızdan ücretsiz faydalanabilecek. Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Demokrasiye ve milli birliğimize inancımızı bir kez daha vurgulayarak, tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum."

Genç, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) dolayısıyla yarın ve 15 Temmuz'da, toplu ulaşımda cumartesi sefer saatlerinin uygulanacağını da bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.