Komşuda kimsesizler için barınma imkanı: 6 aylık destek

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2024 - 14:50, Güncelleme: 01.10.2024 - 15:31 1483 kez okundu.
 

Komşuda kimsesizler için barınma imkanı: 6 aylık destek

Ordu'da evsiz ve kimsesiz vatandaşların otelde barındırılacağı bildirildi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca herhangi bir nedenden dolayı evsiz veya kimsesiz durumda bulunan kişiler ve aileler için otel kiralandığı belirtildi. Açıklamada, 1 Ekim 2024-31 Mart 2025 tarihleri arasında kiralanan otelde, il genelinde barınma sorunu çözülemeyen vatandaşların sıcak bir ortamda barınmalarının sağlanacağı kaydedildi.
Ordu'da evsiz ve kimsesiz vatandaşların otelde barındırılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca herhangi bir nedenden dolayı evsiz veya kimsesiz durumda bulunan kişiler ve aileler için otel kiralandığı belirtildi.

Açıklamada, 1 Ekim 2024-31 Mart 2025 tarihleri arasında kiralanan otelde, il genelinde barınma sorunu çözülemeyen vatandaşların sıcak bir ortamda barınmalarının sağlanacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.