Korkmaz, aday adaylığını açıkladı

GÜNDEM 17.03.2023 - 16:13, Güncelleme: 17.03.2023 - 16:19 3913+ kez okundu.
 

Korkmaz, aday adaylığını açıkladı

MÜSİAD Giresun İl Başkanı Bulancaklı iş adamı hemşehrimiz Hakan Korkmaz, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Bugün AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’a başvuru evraklarını teslim edeceğini söyleyen Korkmaz, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü. AK Parti’nin kuruluşunda yönetim kurulu üyeliğine başlayan ve bu zamana kadar partide İl Başkan Yardımcılığı, Tanıtım Medya Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Korkmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Sağlık Daire Başkanlığında Sağlık Teknikeri olarak görev yapmıştı. Giresun siyasetinde çeşitli düzeylerde görev yapan Milletvekili Aday Adayı Korkmaz, “Artık aktif olarak siyaset hayatımı devam ettirmek istiyorum. Zamanımın geldiğine inanarak bu yola çıktım. Türkiye’nin yüzyılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte memleketime hizmet etmek istiyorum” dedi.
MÜSİAD Giresun İl Başkanı Bulancaklı iş adamı hemşehrimiz Hakan Korkmaz, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Bugün AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’a başvuru evraklarını teslim edeceğini söyleyen Korkmaz, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.

AK Parti’nin kuruluşunda yönetim kurulu üyeliğine başlayan ve bu zamana kadar partide İl Başkan Yardımcılığı, Tanıtım Medya Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Korkmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Sağlık Daire Başkanlığında Sağlık Teknikeri olarak görev yapmıştı.

Giresun siyasetinde çeşitli düzeylerde görev yapan Milletvekili Aday Adayı Korkmaz, “Artık aktif olarak siyaset hayatımı devam ettirmek istiyorum. Zamanımın geldiğine inanarak bu yola çıktım. Türkiye’nin yüzyılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte memleketime hizmet etmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.