Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin üniversite başarısı

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 09.09.2024 - 17:59, Güncelleme: 09.09.2024 - 17:59 4003 kez okundu.
 

Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin üniversite başarısı

Son iki yıldır Üniversite sınavlarında değişik puan türlerinde okul net ve puan ortalamalarına göre başarılarının ardından her geçen gün ilçede ve...
İlde marka haline gelen Kovanlık Beldesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Üniversite yerleşme sonuçlarına göre var olduğunu gösterdi. Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi üniversite sınavlarında büyük bir başarıya imza attı. Toplamda 13 öğrenci farklı üniversitelerde okumayı hak etti. Hukuk Fakültesi, Okul Öncesi öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İş Sağlığı ve Güvenliği, Diş Protez Teknolojisi, Sosyal Hizmetler, Lojistik, Elektrik, Gıda teknolojisi gibi farklı üniversitelerde farklı bölümlerde okuyacaklar. Okul Müdürü Mehmet Hatipoğlu; “Okulumuzdan 2023-2024 Eğitim öğretim yılı lisans ve önlisans eğitimi kazanan öğrencilerimizi kutluyoruz. Yolları açık olsun. Başarı bir ekip işidir. Bu başarıda emeği geçem tüm idareci, öğretmen, personel taşıma şoförleri ve okulumuz velileri ile öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimize üniversite hayatında başarılar ve mutluluklar dileriz” dedi.
Son iki yıldır Üniversite sınavlarında değişik puan türlerinde okul net ve puan ortalamalarına göre başarılarının ardından her geçen gün ilçede ve...

İlde marka haline gelen Kovanlık Beldesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Üniversite yerleşme sonuçlarına göre var olduğunu gösterdi.

Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi üniversite sınavlarında büyük bir başarıya imza attı. Toplamda 13 öğrenci farklı üniversitelerde okumayı hak etti. Hukuk Fakültesi, Okul Öncesi öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İş Sağlığı ve Güvenliği, Diş Protez Teknolojisi, Sosyal Hizmetler, Lojistik, Elektrik, Gıda teknolojisi gibi farklı üniversitelerde farklı bölümlerde okuyacaklar. Okul Müdürü Mehmet Hatipoğlu; “Okulumuzdan 2023-2024 Eğitim öğretim yılı lisans ve önlisans eğitimi kazanan öğrencilerimizi kutluyoruz. Yolları açık olsun. Başarı bir ekip işidir. Bu başarıda emeği geçem tüm idareci, öğretmen, personel taşıma şoförleri ve okulumuz velileri ile öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimize üniversite hayatında başarılar ve mutluluklar dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.