Kovanlık ÇPAL öğrencisinden YKS’de örnek başarı!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 22.07.2024 - 17:32, Güncelleme: 22.07.2024 - 17:32 5856+ kez okundu.
 

Kovanlık ÇPAL öğrencisinden YKS’de örnek başarı!

Kovanlık esnaflarından Cevdet Bulut’un oğlu, Piraziz Çınar restoran sahibi Olgun Bulut’un yeğeni Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammed Bulut YKS sınavı sonucu Türkiye’de Eşit Ağırlık sıralamasında 17.320’inci olarak büyük başarı elde etti.
3 Milyon 120 bin öğrencinin katıldığı sınavda bu büyük başarıyı elde eden Bulut belde de başarısı büyük bir sevinç kaynağı oldu. Emeklerinin karşılığını almanın güzel bir duygu olduğunu aktaran Muhammed Bulut, "Ailem, özellikle Koç öğretmenim Ercihan Güngör’ün, okulumuz öğretmenlerinin ve okulumuz yönetiminin katkısı büyüktü. Allah razı olsun kendilerinden. Düzenli ve disiplinli çalıştım. Eksiklerimi biliyordum, bu konuda stratejik ilerledim. Aynı zamanda stres kontrolünü de iyi yaptığımı düşünüyorum. Bunlar başarıyı getirdi” dedi. Bulut; sınavın zor olduğunu anlatarak, “Düzenli çalışınca emeklerinizin karşılığını alabiliyorsunuz. Benden sonra sınava girecek arkadaşlarım eksiklerini iyi bilsin. Sonuçta insanı tanıyan yine kendisini oluyor. Düzenli çalışsınlar. Çok çalışıp kendilerini strese sokmasınlar. Hukuk okumak istiyorum. Ülkeme, insanlığa hayırlı, yararlı işlerde bulunmak istiyorum” diye konuştu. Babası Cevdet Bulut oğlu ile gurur duyduklarını bildirerek, “Muhammed hayatı boyunca düzenli çalıştı, başarılı oldu. İyi bir sonuç bekliyorduk. Allah nasip etti, hamdolsun. Mutluyuz, inşallah bundan sonraki eğitim hayatını aynı şekilde istikrarı, başarıyı devam ettirir, vatanına, milletine, ülkesine hayırlı bir insan olur diye temenni ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü Mehmet Hatipoğlu ise öğrencisiyle gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Disiplinli, düzenli ders çalışma alışkanlığı her alanda kendisini göstermiştir. Ailesi, kendisi çok ciddi fedakarlıklar yaparak bugünlere geldiler. Okulumuza, bu mutluluğu tattırdığı için hem öğrencimizi hem ailesini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kovanlık esnaflarından Cevdet Bulut’un oğlu, Piraziz Çınar restoran sahibi Olgun Bulut’un yeğeni Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammed Bulut YKS sınavı sonucu Türkiye’de Eşit Ağırlık sıralamasında 17.320’inci olarak büyük başarı elde etti.

3 Milyon 120 bin öğrencinin katıldığı sınavda bu büyük başarıyı elde eden Bulut belde de başarısı büyük bir sevinç kaynağı oldu.

Emeklerinin karşılığını almanın güzel bir duygu olduğunu aktaran Muhammed Bulut, "Ailem, özellikle Koç öğretmenim Ercihan Güngör’ün, okulumuz öğretmenlerinin ve okulumuz yönetiminin katkısı büyüktü. Allah razı olsun kendilerinden. Düzenli ve disiplinli çalıştım. Eksiklerimi biliyordum, bu konuda stratejik ilerledim. Aynı zamanda stres kontrolünü de iyi yaptığımı düşünüyorum. Bunlar başarıyı getirdi” dedi.

Bulut; sınavın zor olduğunu anlatarak, “Düzenli çalışınca emeklerinizin karşılığını alabiliyorsunuz. Benden sonra sınava girecek arkadaşlarım eksiklerini iyi bilsin. Sonuçta insanı tanıyan yine kendisini oluyor. Düzenli çalışsınlar. Çok çalışıp kendilerini strese sokmasınlar. Hukuk okumak istiyorum. Ülkeme, insanlığa hayırlı, yararlı işlerde bulunmak istiyorum” diye konuştu.

Babası Cevdet Bulut oğlu ile gurur duyduklarını bildirerek, “Muhammed hayatı boyunca düzenli çalıştı, başarılı oldu. İyi bir sonuç bekliyorduk. Allah nasip etti, hamdolsun. Mutluyuz, inşallah bundan sonraki eğitim hayatını aynı şekilde istikrarı, başarıyı devam ettirir, vatanına, milletine, ülkesine hayırlı bir insan olur diye temenni ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü Mehmet Hatipoğlu ise öğrencisiyle gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Disiplinli, düzenli ders çalışma alışkanlığı her alanda kendisini göstermiştir. Ailesi, kendisi çok ciddi fedakarlıklar yaparak bugünlere geldiler. Okulumuza, bu mutluluğu tattırdığı için hem öğrencimizi hem ailesini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.