Kruvaziyer gemisi Trabzon Limanını mesken tuttu

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2023 - 12:00, Güncelleme: 21.07.2023 - 11:57 3098+ kez okundu.
 

Kruvaziyer gemisi Trabzon Limanını mesken tuttu

Kruvaziyer gemisi Trabzon Limanını mesken tuttu
Trabzon Limanı, turizm sezonunda kruvaziyer gemisini ağırladı. Bu yıl 9. seferini Trabzon Limanına yapan ’Astoria Grande’ adlı kruvaziyer gemisi 854 yolcusuyla limana demir attı.Trabzon’a gelen Palau bayraklı, 11 katlı, 193 metre uzunluğunda ve 32 metre genişliğindeki ’Astoria Grande’ adlı yolcu gemisinin yıl sonuna kadar 10 sefer daha yapması planlanıyor.Sabah saatlerinde Trabzon Limanı’na demir atan gemideki yolcular Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra akşam saatlerinde Soçi’ye gitmek üzere Trabzon Limanı’ndan ayrılacak.Bu yıl geminin 9 sefer yaptığını belirten Trabzon Liman İşletme Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, ”Bu yıl geminin 9. seferi, yaklaşık yıl sonuna kadar 10 sefer daha yapılması planlanmaktadır. Bu seferde 854 yolcu ve 464 mürettebatı mevcut olup gemi akşam saatlerinde Soçi’ye hareket edecek” dedi.
Kruvaziyer gemisi Trabzon Limanını mesken tuttu
Trabzon Limanı, turizm sezonunda kruvaziyer gemisini ağırladı. Bu yıl 9. seferini Trabzon Limanına yapan ’Astoria Grande’ adlı kruvaziyer gemisi 854 yolcusuyla limana demir attı.
Trabzon’a gelen Palau bayraklı, 11 katlı, 193 metre uzunluğunda ve 32 metre genişliğindeki ’Astoria Grande’ adlı yolcu gemisinin yıl sonuna kadar 10 sefer daha yapması planlanıyor.
Sabah saatlerinde Trabzon Limanı’na demir atan gemideki yolcular Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra akşam saatlerinde Soçi’ye gitmek üzere Trabzon Limanı’ndan ayrılacak.
Bu yıl geminin 9 sefer yaptığını belirten Trabzon Liman İşletme Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, ”Bu yıl geminin 9. seferi, yaklaşık yıl sonuna kadar 10 sefer daha yapılması planlanmaktadır. Bu seferde 854 yolcu ve 464 mürettebatı mevcut olup gemi akşam saatlerinde Soçi’ye hareket edecek” dedi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.