Manisa Barosunda başkan koltuğu 9 aylık bebeğe bıraktı

KÜLTÜR (YH) - www.yildizhaber.com.tr | 23.04.2025 - 18:44, Güncelleme: 23.04.2025 - 18:45 7065 kez okundu.
 

Manisa Barosunda başkan koltuğu 9 aylık bebeğe bıraktı

Manisa Barosu Başkanı Av. Sevgi Başak Yeşil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu 9 aylık Arya İner’e devretti.
Avukatlık cübbesi giyen Minik Arya İner, 1 günlükte olsa Manisa Barosu’nun en küçük başkanı oldu.  Manisa Barosu Başkanı Av. Sevgi Başak Yeşil, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı çocuklara armağan etti. Baro başkanlığı olarak başkanlık koltuğunu minik Arya İner’e  devrettim. Özellikle giydiği cübbesiyle başkanlık ona çok yakıştı” dedi.
Manisa Barosu Başkanı Av. Sevgi Başak Yeşil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu 9 aylık Arya İner’e devretti.

Avukatlık cübbesi giyen Minik Arya İner, 1 günlükte olsa Manisa Barosu’nun en küçük başkanı oldu. 

Manisa Barosu Başkanı Av. Sevgi Başak Yeşil, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı çocuklara armağan etti. Baro başkanlığı olarak başkanlık koltuğunu minik Arya İner’e  devrettim. Özellikle giydiği cübbesiyle başkanlık ona çok yakıştı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.