Manisa’lılar derneği kadınlara yönelik projeler gerçekleştirecek

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 28.08.2024 - 10:35, Güncelleme: 28.08.2024 - 10:35 2340 kez okundu.
 

Manisa’lılar derneği kadınlara yönelik projeler gerçekleştirecek

Manisa’lılar derneği kadın kolları başkanı Esra Keskin Poyraz yaptığı açıklamada sosyal sorumluluk projeleri oluşturarak kadının toplumdaki yerini vurgulamak amacıyla kadınlara yönelik projeler gerçekleştireceklerini söyledi.
Başkan Esra Keskin Poyraz  "Ülkemizde kadınlar emekleri ile var olma çabasını uzun yıllardır sürdürmekte, ev hanımları ev işleri ve çocuk bakımı gibi işlere yoğun emek sergilemekte, kamu ve özel sektörde çalışanlar emeklerinin karşılığı için çabalamakta, tarım alanında çalışan kadınlarımız tarlalarında mahsulünün verimliliği için alın teri akıtmakta , kendi işyerlerinde çalışan kadınlar işletmeleri için büyük çaba sarf etmekte yani baktığımızda kadının emeği gerçekten her yerde” Başkan konuşmasının devamında; “Manisa’lılar derneği ailesi olarak ruhu, birlik ve beraberlik içinde neler yapabiliriz diye düşündüğümüzde; kadınlarımızı eğitmenin toplumu eğitmek olduğunu düşünerek eğitimler düzenlemek, kadına şiddet konusunda çalışmalar yürütmek, sosyal sorumluluk projeleri oluşturarak kadının toplumdaki yerini vurgulamak, diğer sivil toplum örgütlerinin kadın kolları teşkilatları ile ortak çalışmalar yürütmek. Dar gelirli, yoksul, muhtaç ve kimsesizlere; engellilere, öğrencilere, yaşlılara ve yardıma muhtaç kadınlara bu platformda yardım elimizi uzatmak öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır" şeklinde konuştu.
Manisa’lılar derneği kadın kolları başkanı Esra Keskin Poyraz yaptığı açıklamada sosyal sorumluluk projeleri oluşturarak kadının toplumdaki yerini vurgulamak amacıyla kadınlara yönelik projeler gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Esra Keskin Poyraz  "Ülkemizde kadınlar emekleri ile var olma çabasını uzun yıllardır sürdürmekte, ev hanımları ev işleri ve çocuk bakımı gibi işlere yoğun emek sergilemekte, kamu ve özel sektörde çalışanlar emeklerinin karşılığı için çabalamakta, tarım alanında çalışan kadınlarımız tarlalarında mahsulünün verimliliği için alın teri akıtmakta , kendi işyerlerinde çalışan kadınlar işletmeleri için büyük çaba sarf etmekte yani baktığımızda kadının emeği gerçekten her yerde”

Başkan konuşmasının devamında; “Manisa’lılar derneği ailesi olarak ruhu, birlik ve beraberlik içinde neler yapabiliriz diye düşündüğümüzde; kadınlarımızı eğitmenin toplumu eğitmek olduğunu düşünerek eğitimler düzenlemek, kadına şiddet konusunda çalışmalar yürütmek, sosyal sorumluluk projeleri oluşturarak kadının toplumdaki yerini vurgulamak, diğer sivil toplum örgütlerinin kadın kolları teşkilatları ile ortak çalışmalar yürütmek. Dar gelirli, yoksul, muhtaç ve kimsesizlere; engellilere, öğrencilere, yaşlılara ve yardıma muhtaç kadınlara bu platformda yardım elimizi uzatmak öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.