Milletvekili Elmas'tan Giresunspor'a moral ziyareti

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 31.08.2024 - 15:33, Güncelleme: 31.08.2024 - 15:40 4849 kez okundu.
 

Milletvekili Elmas'tan Giresunspor'a moral ziyareti

Bu sezon, TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Giresunspor’u AK Parti Giresun milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas ziyaret etti.
Yeni sezonda ilk maçını yarın kendi evinde Nazilli Belediyespor karşılaşmasıyla açacak olan Giresunspor'a destek ziyaretinde bulunan Milletvekili Elmas, Giresunspor tesislerinde Kulüp Başkanı Emin Ertuğral ve takım yöneticilerini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Yaptığı basın açıklamasında Elmas; "Giresun'umuzun marka değeri Giresunspor, yarın Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Giresunspor tesislerini ziyaret ederek yöneticilerimizle görüştük. Genç bir kadro, kararlı bir yönetim ile Giresunsporumuz layık olduğu yeri bu sezon İnşallah tekrar alacaktır" dedi. "Giresun'umuz her alanda olduğu gibi spor alanında da tüm Giresunluların destek ve gayretleri ile adını duyuracaktır" diyen Prof. Dr. Nazım Elmas, sezon açılışının hayırlı olması temennilerinde bulunurken Giresunspor oyuncu ve yöneticilerine yeni sezonda başarılar diledi.
Bu sezon, TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Giresunspor’u AK Parti Giresun milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas ziyaret etti.

Yeni sezonda ilk maçını yarın kendi evinde Nazilli Belediyespor karşılaşmasıyla açacak olan Giresunspor'a destek ziyaretinde bulunan Milletvekili Elmas, Giresunspor tesislerinde Kulüp Başkanı Emin Ertuğral ve takım yöneticilerini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Yaptığı basın açıklamasında Elmas; "Giresun'umuzun marka değeri Giresunspor, yarın Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Giresunspor tesislerini ziyaret ederek yöneticilerimizle görüştük. Genç bir kadro, kararlı bir yönetim ile Giresunsporumuz layık olduğu yeri bu sezon İnşallah tekrar alacaktır" dedi.

"Giresun'umuz her alanda olduğu gibi spor alanında da tüm Giresunluların destek ve gayretleri ile adını duyuracaktır" diyen Prof. Dr. Nazım Elmas, sezon açılışının hayırlı olması temennilerinde bulunurken Giresunspor oyuncu ve yöneticilerine yeni sezonda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.