Milletvekili Gezmiş: 'Atatürk'ün ilkelerinden ayrılmadan ilerleyeceğiz'

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 13.09.2024 - 12:12, Güncelleme: 13.09.2024 - 12:18 2396 kez okundu.
 

Milletvekili Gezmiş: 'Atatürk'ün ilkelerinden ayrılmadan ilerleyeceğiz'

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Atamızın yolunda eşit ve özgür bir ülke için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Hotmanoğlu, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsu Küçük, Bulancak Kadın Kolları Başkanı Sema Sönmez, Keşap Kadın Kolları Başkanı Meral Hotmanoğlu, Espiye Kadın Kolları Başkanı Fatma Güven, Güce Kadın Kolları Başkan Emine Karabatak, Tirebolu Kadın Kolları Başkanı Rabiye Aydın ve partili kadınlarla biraraya gelen Milletvekili Gezmiş parti çalışmallarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.  Buluşmaya dair paylaşım yapan Milletvekili Gezmiş;  "Yılmadan yorulmadan mücadelemiz sürecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan hızla ilerleyerek  daha eşit, özgür bir ülke için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizle aydınlık günlere erileceğiz" ifadelerini kullandı.
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Atamızın yolunda eşit ve özgür bir ülke için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Hotmanoğlu, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsu Küçük, Bulancak Kadın Kolları Başkanı Sema Sönmez, Keşap Kadın Kolları Başkanı Meral Hotmanoğlu, Espiye Kadın Kolları Başkanı Fatma Güven, Güce Kadın Kolları Başkan Emine Karabatak, Tirebolu Kadın Kolları Başkanı Rabiye Aydın ve partili kadınlarla biraraya gelen Milletvekili Gezmiş parti çalışmallarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

Buluşmaya dair paylaşım yapan Milletvekili Gezmiş;  "Yılmadan yorulmadan mücadelemiz sürecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan hızla ilerleyerek  daha eşit, özgür bir ülke için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizle aydınlık günlere erileceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.