Nefes Kesen Firar Takibi! Cezaevi Kaçağı Bacada Yakalandı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 12.09.2024 - 10:00, Güncelleme: 12.09.2024 - 10:40 3069 kez okundu.
 

Nefes Kesen Firar Takibi! Cezaevi Kaçağı Bacada Yakalandı

Samsun'da, polisin takibi sonucu kaçmaya çalışan bir cezaevi firarisi, çıktığı evin çatısında bacanın üzerinde yakalanarak cezaevine geri gönderildi.
Olay, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin "Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan aranan ve 3 gün önce cezaevinden firar eden 24 yaşındaki B.O.K.'yi yakalama çalışmaları sırasında meydana geldi. Firarinin saklandığı evin tespit edilmesinin ardından polis operasyon başlattı. Kaçacağını anlayan şahıs, çatı katına doğru ilerleyip bacanın üzerine çıktı. Ancak, polisin dikkati ve hızlı takibi sonucunda burada yakalanarak gözaltına alındı. Samsun Adliyesine sevk edilen B.O.K., tutuklanarak cezaevine geri gönderildi. Samsun’da bu heyecan dolu takip, firarinin kaçış planlarının başarısızlıkla sonuçlanmasıyla son buldu.  
Samsun'da, polisin takibi sonucu kaçmaya çalışan bir cezaevi firarisi, çıktığı evin çatısında bacanın üzerinde yakalanarak cezaevine geri gönderildi.

Olay, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin "Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan aranan ve 3 gün önce cezaevinden firar eden 24 yaşındaki B.O.K.'yi yakalama çalışmaları sırasında meydana geldi. Firarinin saklandığı evin tespit edilmesinin ardından polis operasyon başlattı.

Kaçacağını anlayan şahıs, çatı katına doğru ilerleyip bacanın üzerine çıktı. Ancak, polisin dikkati ve hızlı takibi sonucunda burada yakalanarak gözaltına alındı. Samsun Adliyesine sevk edilen B.O.K., tutuklanarak cezaevine geri gönderildi.

Samsun’da bu heyecan dolu takip, firarinin kaçış planlarının başarısızlıkla sonuçlanmasıyla son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.