Öğrencilere at çiftliğinde engelliler haftası etkinliği

GÜNDEM 16.05.2024 - 11:37, Güncelleme: 16.05.2024 - 11:45 2459+ kez okundu.
 

Öğrencilere at çiftliğinde engelliler haftası etkinliği

Güzelyalı İlk-Ortaokulu öğrencileri, "Hayatı paylaşmak için engel yoktur" sloganı çerçevesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Bulancak Bozatlıoğlu At Çiftliği'ni ziyaret ettiler.
Güzelyalı İlk-Ortaokulu "Hayatı paylaşmak için engel yoktur" sloganı çerçevesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında özel eğitim öğretmenleri Ufuk Yolcu, Sefa Tüfekçi, Şeyma Güneş, Cevat Şimşek ve okulun rehber öğretmenleri Vehbi Can Kaya, Selma Ünal Tirsi, Seçil Topçu ve öğrenciler ile birlikte Bulancak Bozatlıoğlu At Çiftliğine gezi düzenlendi. Gezide öğrenciler, atlarla keyifli vakit geçirmenin yanı sıra, ata binme ve at bakımı gibi konularda da bilgi edindiler. Çiftlik yetkilileri tarafından öğrencilere atlar ve at biniciliği hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler, atlara binmenin heyecanını yaşayarak unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Okul Müdürü Metin Gündoğdu, geziye katılan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, "Engelli öğrencilerimizin de diğer çocuklar gibi hayattan keyif almaları ve mutlu olmaları bizim için çok önemli. Bu tür etkinliklerle engelli öğrencilerimizin sosyalleşmelerine ve kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunuyoruz. Bozatlıoğlu At Çiftliği'ne de öğrencilerimize bu güzel imkanı sağladıkları için teşekkür ederiz." dedi. Gezi, öğrenciler ve öğretmenler için oldukça keyifli ve unutulmaz bir deneyim oldu. Öğrenciler, atlarla vakit geçirmenin mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda yeni bilgiler de edindiler.
Güzelyalı İlk-Ortaokulu öğrencileri, "Hayatı paylaşmak için engel yoktur" sloganı çerçevesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Bulancak Bozatlıoğlu At Çiftliği'ni ziyaret ettiler.

Güzelyalı İlk-Ortaokulu "Hayatı paylaşmak için engel yoktur" sloganı çerçevesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında özel eğitim öğretmenleri Ufuk Yolcu, Sefa Tüfekçi, Şeyma Güneş, Cevat Şimşek ve okulun rehber öğretmenleri Vehbi Can Kaya, Selma Ünal Tirsi, Seçil Topçu ve öğrenciler ile birlikte Bulancak Bozatlıoğlu At Çiftliğine gezi düzenlendi.

Gezide öğrenciler, atlarla keyifli vakit geçirmenin yanı sıra, ata binme ve at bakımı gibi konularda da bilgi edindiler. Çiftlik yetkilileri tarafından öğrencilere atlar ve at biniciliği hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler, atlara binmenin heyecanını yaşayarak unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Okul Müdürü Metin Gündoğdu, geziye katılan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, "Engelli öğrencilerimizin de diğer çocuklar gibi hayattan keyif almaları ve mutlu olmaları bizim için çok önemli. Bu tür etkinliklerle engelli öğrencilerimizin sosyalleşmelerine ve kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunuyoruz. Bozatlıoğlu At Çiftliği'ne de öğrencilerimize bu güzel imkanı sağladıkları için teşekkür ederiz." dedi.

Gezi, öğrenciler ve öğretmenler için oldukça keyifli ve unutulmaz bir deneyim oldu. Öğrenciler, atlarla vakit geçirmenin mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda yeni bilgiler de edindiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.