Orman operatörlerine itfaiye aracı kullanma kursu veriliyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 01.10.2024 - 09:37, Güncelleme: 01.10.2024 - 09:37 512 kez okundu.
 

Orman operatörlerine itfaiye aracı kullanma kursu veriliyor

Orman Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda Arazöz ve Su İkmal Aracı Operatörlerimizin araçlarını daha iyi tanımaları,
Gerek araçlarının gerek kendilerinin gerekse çalışma arkadaşlarının güvenliklerini öncelemeleri özetle daha yetkin bir operatör olmaları için İş Kamyonu (İtfaiye Aracı) Operatörü Yetiştirme Kursu düzenlenmesi konusunda Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle protokol düzenlendi. Protokol doğrultusunda, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Manisa Orman İşletme Müdürlüğü koordinasyonunda planlamalar yapıldı ve kurumumun personelleri; Haziran-Temmuz- Ağustos ve Eylül aylarında 224 operatörün eğitimi tamamlandı. 65 kişinin eğitimine Ekim- Kasım ayında devam edilecek. Makine Mühendisi Haydar Emir, Makine Mühendisi İ. Alper Özkul ve Makine Teknikeri Orhan İpek tarafından ekiplerin bulunduğu mahallere gidilerek bahse konu alanlarda eğitimler gerçekleştirildi. Eğitimlerin ardından 24.08.2024 ve 29.09.2024 tarihlerinde peyderpey olarak kuruma ait Manisa – Sabuncubeli Sosyal Tesisleri’nde yazılı ve uygulamalı sınavlar Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri tarafından gerçekleştirildi. Sürecin tüm personeller için, tamamlanana dek süreceği belirtildi.
Orman Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda Arazöz ve Su İkmal Aracı Operatörlerimizin araçlarını daha iyi tanımaları,

Gerek araçlarının gerek kendilerinin gerekse çalışma arkadaşlarının güvenliklerini öncelemeleri özetle daha yetkin bir operatör olmaları için İş Kamyonu (İtfaiye Aracı) Operatörü Yetiştirme Kursu düzenlenmesi konusunda Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle protokol düzenlendi.

Protokol doğrultusunda, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Manisa Orman İşletme Müdürlüğü koordinasyonunda planlamalar yapıldı ve kurumumun personelleri; Haziran-Temmuz- Ağustos ve Eylül aylarında 224 operatörün eğitimi tamamlandı. 65 kişinin eğitimine Ekim- Kasım ayında devam edilecek.

Makine Mühendisi Haydar Emir, Makine Mühendisi İ. Alper Özkul ve Makine Teknikeri Orhan İpek tarafından ekiplerin bulunduğu mahallere gidilerek bahse konu alanlarda eğitimler gerçekleştirildi.

Eğitimlerin ardından 24.08.2024 ve 29.09.2024 tarihlerinde peyderpey olarak kuruma ait Manisa – Sabuncubeli Sosyal Tesisleri’nde yazılı ve uygulamalı sınavlar Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri tarafından gerçekleştirildi. Sürecin tüm personeller için, tamamlanana dek süreceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.