Osman Öztürk, Efsane Kaptan Feyyaz Uçar’la Maçı İzledi

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 26.09.2024 - 16:07, Güncelleme: 26.09.2024 - 16:07 2277 kez okundu.
 

Osman Öztürk, Efsane Kaptan Feyyaz Uçar’la Maçı İzledi

Eski Emniyet Müdürü ve Pirazizli hemşehrimiz Osman Öztürk, Beşiktaş'a olan bağlılığıyla bilinen bir isim olarak, Beşiktaş’ın Eyüpspor ile oynadığı maçı...
Efsane kaptan Feyyaz Uçar’la birlikte izledi. Siyah-beyaz renklere olan sevgisiyle bilinen Öztürk, adına şiirler ve şarkılar yazdığı Beşiktaş’ı yakından takip etmeye devam ediyor. Maç sonrası yaptığı açıklamada, Osman Öztürk, "Oyunculuğu döneminden beri zevkle izlediğim ve tanıdığım sevgili Feyyaz Uçar ile karşılaşmak benim için büyük bir mutluluktu" dedi. Beşiktaş'a olan sevgisini şiirlerle ifade eden Öztürk, bu duygusal bağını sosyal medya üzerinden de paylaştı. Osman Öztürk’ün Beşiktaş’a Yazdığı Şiirden Bir Kesit: Bir yalnızlık şarkısı, bir sevdasın içimde, Ne hayaller kurmuştum siyah beyaz renginde. Başkasını sevemem, sana hayran gönlümde, Siyah beyazlı bir aşk, sensin, sensin Beşiktaş. Bu aşkın yollarında, tükenip gitsin ömrüm, Öyle bir sevda ki bu, seni kalbime gömdüm. Tutku denilen şeyi, yalnız seninle gördüm, Siyah beyazlı bir aşk, sensin büyük Beşiktaş. Seni kimse üzemez, sana kimse küsemez, Zafere inananlar, renginden vazgeçemez. Bu yarışın sonunda, seni kimse geçemez, Siyah beyaz bir aşk, sensin, sensin Beşiktaş. Bir yanda anıların, bir yanda acıların, Şu gönlüme yazıldı, bana yaşattıkların. Sen yanımda olunca, tükenmez umutlarım, Siyah beyaz bir aşk, sensin, sensin Beşiktaş. Beşiktaş’a olan tutkusunu şiirlerle ve paylaşımlarla dile getiren Osman Öztürk, siyah-beyaz renklere olan aşkını da bu şiirle taçlandırdı.  
Eski Emniyet Müdürü ve Pirazizli hemşehrimiz Osman Öztürk, Beşiktaş'a olan bağlılığıyla bilinen bir isim olarak, Beşiktaş’ın Eyüpspor ile oynadığı maçı...

Efsane kaptan Feyyaz Uçar’la birlikte izledi. Siyah-beyaz renklere olan sevgisiyle bilinen Öztürk, adına şiirler ve şarkılar yazdığı Beşiktaş’ı yakından takip etmeye devam ediyor.

Maç sonrası yaptığı açıklamada, Osman Öztürk, "Oyunculuğu döneminden beri zevkle izlediğim ve tanıdığım sevgili Feyyaz Uçar ile karşılaşmak benim için büyük bir mutluluktu" dedi. Beşiktaş'a olan sevgisini şiirlerle ifade eden Öztürk, bu duygusal bağını sosyal medya üzerinden de paylaştı.

Osman Öztürk’ün Beşiktaş’a Yazdığı Şiirden Bir Kesit:

Bir yalnızlık şarkısı, bir sevdasın içimde,
Ne hayaller kurmuştum siyah beyaz renginde.
Başkasını sevemem, sana hayran gönlümde,
Siyah beyazlı bir aşk, sensin, sensin Beşiktaş.

Bu aşkın yollarında, tükenip gitsin ömrüm,
Öyle bir sevda ki bu, seni kalbime gömdüm.
Tutku denilen şeyi, yalnız seninle gördüm,
Siyah beyazlı bir aşk, sensin büyük Beşiktaş.

Seni kimse üzemez, sana kimse küsemez,
Zafere inananlar, renginden vazgeçemez.
Bu yarışın sonunda, seni kimse geçemez,
Siyah beyaz bir aşk, sensin, sensin Beşiktaş.

Bir yanda anıların, bir yanda acıların,
Şu gönlüme yazıldı, bana yaşattıkların.
Sen yanımda olunca, tükenmez umutlarım,
Siyah beyaz bir aşk, sensin, sensin Beşiktaş.

Beşiktaş’a olan tutkusunu şiirlerle ve paylaşımlarla dile getiren Osman Öztürk, siyah-beyaz renklere olan aşkını da bu şiirle taçlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.