Otizmli çocuk boğulma tehlikesi geçirdi: Ambulans helikopterle kurtarıldı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 11.06.2024 - 10:06, Güncelleme: 11.06.2024 - 11:41 867 kez okundu.
 

Otizmli çocuk boğulma tehlikesi geçirdi: Ambulans helikopterle kurtarıldı!

Samsun'un Yakakent ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren çocuk ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi.
Liman Mahallesi Zilfansuyu mevkisinde serinlemek için denize giren 14 yaşındaki otizmli E.T'nin boğulma tehlikesi geçirdiğini gören vatandaşlardan Fikri Aydın suya girerek çocuğu kurtardı. İhbar verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekibince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından E.T, Alaçam Şehir Stadı'na inen ambulans helikopterle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edildi.  
Samsun'un Yakakent ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren çocuk ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi.

Liman Mahallesi Zilfansuyu mevkisinde serinlemek için denize giren 14 yaşındaki otizmli E.T'nin boğulma tehlikesi geçirdiğini gören vatandaşlardan Fikri Aydın suya girerek çocuğu kurtardı.

İhbar verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Sağlık ekibince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından E.T, Alaçam Şehir Stadı'na inen ambulans helikopterle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.