Otomobil kamyonla çarpıştı! 2 yaralı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 06.09.2024 - 11:20, Güncelleme: 06.09.2024 - 12:15 1865 kez okundu.
 

Otomobil kamyonla çarpıştı! 2 yaralı

Bolu'nun Mengen ilçesinde kamyonla çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Bolu'dan Mengen istikametine seyreden Kemal D. idaresindeki 67 NA 379 plakalı otomobil ile karşı istikamette ilerleyen Yavuz D. yönetimindeki 06 DHB 798 plakalı kamyon Çukurca köyü mevkisinde çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ile eşi Melahat D. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bolu'nun Mengen ilçesinde kamyonla çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Bolu'dan Mengen istikametine seyreden Kemal D. idaresindeki 67 NA 379 plakalı otomobil ile karşı istikamette ilerleyen Yavuz D. yönetimindeki 06 DHB 798 plakalı kamyon Çukurca köyü mevkisinde çarpıştı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ile eşi Melahat D. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.