Otomobilin çarptığı anne ve kızı hastanelik oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2023 - 17:07, Güncelleme: 05.12.2023 - 17:08 7654+ kez okundu.
 

Otomobilin çarptığı anne ve kızı hastanelik oldu

Samsun’da otomobilin çarptığı anne ve kızı hastanelik oldu
Samsun’da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ile kızı, otomobilin çarpması sonucu hastanelik oldu. Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fahri Türe idaresindeki 35 AGH 265 plakalı otomobil, emniyet şeridinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya Nurgül Kahraman (40) ile kızı Safiye Berra Kahraman’a (13) çarptı. Kazada yaralanan anne ve kızı ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.
Samsun’da otomobilin çarptığı anne ve kızı hastanelik oldu

Samsun’da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ile kızı, otomobilin çarpması sonucu hastanelik oldu.

Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fahri Türe idaresindeki 35 AGH 265 plakalı otomobil, emniyet şeridinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya Nurgül Kahraman (40) ile kızı Safiye Berra Kahraman’a (13) çarptı. Kazada yaralanan anne ve kızı ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.