Özdemir, son anda kararını açıkladı

SİYASET 04.12.2023 - 17:36, Güncelleme: 04.12.2023 - 17:40 7816+ kez okundu.
 

Özdemir, son anda kararını açıkladı

CHP Giresun Milletvekili 2. Sıra Adayı Reşat Nuri Özdemir, gelen talepler üzerine Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru formunu alarak adaylık başvurusunu yapacağını açıkladı.
Gazetemizi ziyaret eden Reşat Nuri Özdemir, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşerek 31 Mart seçimlerinde vatandaşların taleplerini kırmadığını ve seçimlere katılma kararı aldığını söyledi. Bulancak’ta sosyal belediyeciliği faaliyete geçirmek için Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyaç olduğunu ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Özdemir, “CHP olarak her yerde kazanmak için çıktığımız bu yolda partililerimiz ve vatandaşlarımızın desteği ile yarım kalan hizmet sevdamıza yeniden start verdik. Aday adaylığımızı açıklayarak bu yolda projelerimizi hayata geçirmek ve Bulancak’ımıza hizmet etmek istiyorum. Daha önce ilçe başkanlığını yaptığımı, son genel seçimlerde milletvekili adaylığını yaptığım Cumhuriyet Halk Partisinden Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olarak çıktığım bu yolda hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum” dedi.
CHP Giresun Milletvekili 2. Sıra Adayı Reşat Nuri Özdemir, gelen talepler üzerine Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru formunu alarak adaylık başvurusunu yapacağını açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden Reşat Nuri Özdemir, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşerek 31 Mart seçimlerinde vatandaşların taleplerini kırmadığını ve seçimlere katılma kararı aldığını söyledi.

Bulancak’ta sosyal belediyeciliği faaliyete geçirmek için Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyaç olduğunu ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Özdemir, “ CHP olarak her yerde kazanmak için çıktığımız bu yolda partililerimiz ve vatandaşlarımızın desteği ile yarım kalan hizmet sevdamıza yeniden start verdik. Aday adaylığımızı açıklayarak bu yolda projelerimizi hayata geçirmek ve Bulancak’ımıza hizmet etmek istiyorum. Daha önce ilçe başkanlığını yaptığımı, son genel seçimlerde milletvekili adaylığını yaptığım Cumhuriyet Halk Partisinden Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olarak çıktığım bu yolda hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.