Pençe-Kilit Bölgesinde Çatışma! 1 Astsubay Şehit Oldu

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 21.06.2024 - 15:18, Güncelleme: 21.06.2024 - 15:18 2715 kez okundu.
 

Pençe-Kilit Bölgesinde Çatışma! 1 Astsubay Şehit Oldu

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2024 tarihinde arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit oldu.
Milli Savunma Bakanlığı, şehidin haberini duyurdu ve aynı çatışmada 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bölgede operasyonlar kararlılıkla devam ediyor. Acı Haber Pençe-Kilit Bölgesinden Geldi Türk Silahlı Kuvvetleri, yurt içinde ve yurt dışında teröristlere göz açtırmıyor. Kararlı operasyonlarını sürdürerek sınırlarımızı koruyan Mehmetçik, operasyon bölgelerinde görevini en başarılı şekilde sürdürüyor. Bu noktalardan biri olan Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden gelen şehit haberi, Türkiye'yi derinden üzdü. Şehit Verilen Çatışmada 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 21 Haziran 2024 tarihinde, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit oldu. Aynı çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede terörle mücadele operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan Taziye Mesajı Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kahraman silah arkadaşımız, 21 Haziran 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerine yer verdi.
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2024 tarihinde arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, şehidin haberini duyurdu ve aynı çatışmada 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bölgede operasyonlar kararlılıkla devam ediyor.

Acı Haber Pençe-Kilit Bölgesinden Geldi

Türk Silahlı Kuvvetleri, yurt içinde ve yurt dışında teröristlere göz açtırmıyor. Kararlı operasyonlarını sürdürerek sınırlarımızı koruyan Mehmetçik, operasyon bölgelerinde görevini en başarılı şekilde sürdürüyor. Bu noktalardan biri olan Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden gelen şehit haberi, Türkiye'yi derinden üzdü.

Şehit Verilen Çatışmada 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

21 Haziran 2024 tarihinde, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit oldu. Aynı çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede terörle mücadele operasyonları tüm hızıyla devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Taziye Mesajı

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kahraman silah arkadaşımız, 21 Haziran 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.