Piraziz İlçe Devlet Hastanesi Hizmete Başladı

SAĞLIK (YH) - Yıldız Haber | 15.10.2024 - 17:30, Güncelleme: 15.10.2024 - 21:20 1368 kez okundu.
 

Piraziz İlçe Devlet Hastanesi Hizmete Başladı

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Piraziz İlçe Devlet Hastanesi'nin açılışını yerinde inceleyerek hastane hazırlıklarını değerlendirdi.
Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, beraberinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, Belediye Meclis Üyeleri Şaban Akdemir, Taner Karakılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık ile birlikte bugün itibarıyla hizmete giren Piraziz İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında hastanenin hazırlıkları ve sağlık hizmetlerinin sunumu hakkında bilgi alan Doç. Dr. Bulut, sağlık yatırımlarının önemine vurgu yaptı. Açılışı yapılan hastanenin, bölgedeki sağlık hizmetlerine büyük katkı sağlayacağını belirten Bulut, “Piraziz İlçe Devlet Hastanesi, yerel halkın sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir tesis olarak hizmet vermeye hazır. Burada sağlıklı bir gelecek için gerekli adımları atıyoruz,” dedi. Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız da hastanenin açılışının ilçeleri için önemli bir gelişme olduğunu ifade ederek, "Hastanemiz, bölge halkımıza daha kaliteli sağlık hizmetleri sunacak. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu. Ziyaret, Piraziz İlçe Devlet Hastanesi'nin sunduğu sağlık hizmetlerinin yerel halk için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.  
Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Piraziz İlçe Devlet Hastanesi'nin açılışını yerinde inceleyerek hastane hazırlıklarını değerlendirdi.

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, beraberinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, Belediye Meclis Üyeleri Şaban Akdemir, Taner Karakılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık ile birlikte bugün itibarıyla hizmete giren Piraziz İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında hastanenin hazırlıkları ve sağlık hizmetlerinin sunumu hakkında bilgi alan Doç. Dr. Bulut, sağlık yatırımlarının önemine vurgu yaptı. Açılışı yapılan hastanenin, bölgedeki sağlık hizmetlerine büyük katkı sağlayacağını belirten Bulut, “Piraziz İlçe Devlet Hastanesi, yerel halkın sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir tesis olarak hizmet vermeye hazır. Burada sağlıklı bir gelecek için gerekli adımları atıyoruz,” dedi.

Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız da hastanenin açılışının ilçeleri için önemli bir gelişme olduğunu ifade ederek, "Hastanemiz, bölge halkımıza daha kaliteli sağlık hizmetleri sunacak. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Ziyaret, Piraziz İlçe Devlet Hastanesi'nin sunduğu sağlık hizmetlerinin yerel halk için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.