Piraziz Uygulama Noktasında Başarılı Uyuşturucu Operasyonu!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 13.09.2024 - 17:06, Güncelleme: 13.09.2024 - 17:06 3470 kez okundu.
 

Piraziz Uygulama Noktasında Başarılı Uyuşturucu Operasyonu!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen bir araç durduruldu.
Elde edilen bilgilere göre, araçta bulunan H.A.K. ve Y.T. isimli şahısların uyuşturucu madde getirebileceği bilgisi üzerine harekete geçildi. Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararı doğrultusunda araç ve şahıslar üzerinde yapılan arama sonucunda şu maddeler ele geçirildi: 38 gram toz esrar 34 adet ecstasy hap 2.5 gram reçine esrar 2.2 gram skunk 1.2 gram kenevir tohumu Olayla ilgili olarak H.A.K. ve Y.T. hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemeler neticesinde Y.T. serbest bırakılırken, H.A.K. gözaltına alındı.  
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen bir araç durduruldu.

Elde edilen bilgilere göre, araçta bulunan H.A.K. ve Y.T. isimli şahısların uyuşturucu madde getirebileceği bilgisi üzerine harekete geçildi. Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararı doğrultusunda araç ve şahıslar üzerinde yapılan arama sonucunda şu maddeler ele geçirildi:

  • 38 gram toz esrar
  • 34 adet ecstasy hap
  • 2.5 gram reçine esrar
  • 2.2 gram skunk
  • 1.2 gram kenevir tohumu

Olayla ilgili olarak H.A.K. ve Y.T. hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemeler neticesinde Y.T. serbest bırakılırken, H.A.K. gözaltına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.